Det har snöat lovikavantar nu på kvällskvisten, så jag var tvungen att ta mig ut på isen en sväng. En rätt bra aktivitet efter en morgon med dry needling på Årenaprapaterna. Dry needling är en behandling jag aldrig har fått förut – har du? Vad är dina erfarenheter av dry needling?

Jag tyckte inte att dry needling gjorde jätteont, det var mest obehagligt när en muskel eller t.ex. huvudet ryckte till när nålen vreds. Ibland kunde det kännas som stötar i kroppen. Men det är förmodligen precis som med stötvågsbehandling, det kan göra olika ont beroende på var på kroppen man får dry needling och en massa andra saker.

Ljuset från VM8:an lyste upp hela Åresjön på min promenad – isen och snön låg framför mig som en vit och mjuk matta. Vinter när den är som allra bäst!

[insert]IMG_9019 sara marmot
[/insert]
 Bild från i helgen

0