Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Cross country

En del av kompisligan är här och vi möttes i spåret igår kväll. Det var kaosväder hela dagen och vi var tvungna att skotta ut bilen från parkeringen. Den mängd snö som fallit hade blivit tung och lagt sig som en mur kring karossen.

Vid spårcentralen i Björnen stod gänget och huttrade och väntade. Det slog mig sedan att även om vi varit på Vasaloppet allihopa (som kämpar och som supporters) så har vi faktiskt aldrig åkt längd tillsammans. Gänget körde klassiskt och jag kämpade med min skejt.

Jag kan ha dragit vinstlotten för det var extremt svårvallat och när gänget kom på upploppet så kände jag inte igen dem alls – de åkte så annorlunda mot för hur de brukar. Och nog var det så, för det hade tydligen blivit styltor under skidorna rätt så snabbt. Jag såg till och med en tjej som gick på skidorna nedför en backe helt utan glid eftersom det fastnat så mycket snö under fästvallan.

Min egen skejt gick det okej med, så länge jag har flow och inte tänker för mycket. Måhända kan de två hänga ihop. Jag åkte uppe vid Fröå tjärn och fick fightas med en hel del nysnö men det kan ju vara bra att få kämpa lite.

För övrigt så funderar jag på att köpa mig ett gäng skejtlektioner så att jag lär mig bra teknik från grunden. Jag gillar att lära mig grejer har jag kommit fram till. Och så funderar jag starkt på att göra slag i saken och gå en del klasser hos Yoga stories.

längd åre J & V, Åsa & Jessica – och så Snabba Fötter liggandes som på ett riktigt lagfoto 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Viktor Frisk
  Man
  Philip Conradsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Kevin Triguero
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Träningsglädje
  Home
  Amelia Widell
  Mode
  Linn Eklund
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Sanna Fischer
  Man
  Marcus Schuterman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Man
  Johan Hurtig
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Emelie Wikström