Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bli en stor bloggare

Jag har en talang och det är att i ett tidigt stadium hitta up and coming bloggare. Eftersom jag till en del är i PR-svängen brukar jag rekommendera dem till några av mina uppdragsgivare – när jag tycker att det passar.

Det finns många bloggar men det är som på audition på Idol eller så, man ska ha det där lilla extra – vad det nu är. En förmåga att knyta ihop säcken på många plan.

En av de bloggare som jag rekommenderade för några år sedan har växt från ingenting till att nu vara affischnamn och göra designsamarbeten. En annan bloggare har på kort tid blivit bloggprisnominerad och en välkänd profil.

Det som dessa bloggare har gemensamt är att de satsat på sin blogg. If you want your blog to be your business you have to treat your blog as your business. Rent krasst: det finns inget ”jag hinner inte”. Det ligger hårt arbete bakom stora bloggar, de skrivs med själ och hjärta. En stor blogg har alltid högsta prio.

Det finns såklart fler anledningar att blogga än att skriva en ”stor blogg”. Nya vänner, massor med inspiration, del i en gemenskap etc. Att blogga är en kul fritidssysselsättning precis som träna, baka, resa eller vad det nu kan vara.

Har du tänkt på varför du bloggar? Och vad du vill med ditt bloggande? The Nectar Collective har gjort en ”my 2015 blogging goals” som jag tycker är bra. Använd den, den kommer nog att få dig att börja tänka – hur kan du till exempel maximera det som du tycker är roligt med bloggandet – och hur kan du minimera det tråkiga?

healthy is the new skinny sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] Några av mina podavsnitt i Träningsglädje TALKS tar upp olika aspekter av bloggande; ett avsnitt heter just blogbusiness. Eller läs inlägget om att bli en stor bloggare. […]

  Bli en bättre bloggare - mina bästa tips 2015-08-23 17:56:17 http://www.traningsgladje.se/2015/08/bli-en-battre-bloggare/
  Svara
 • […] Sara, som följer dagligen, kom med ett bra tips på en pdf som man kan skriva ut – och sätta målen för sitt bloggande. Inspirerande! Inlägget heter Dream Big. […]

  Dubbelt så Bra - tips på tricks och bloggar | En Emilia 2014-12-19 12:41:38 http://enemilia.se/2014/12/19/dubbelt-sa-bra-tips-pa-tricks-och-bloggar/
  Svara
 • Fanny: fina, fina Fanny. tack så mycket för att du kommenterar, det gör mig så himla glad. och det du säger gör mig också glad. kram!

  Emilia: åh, vad fint sagt. bra bredd jag har va? 😉 många kramar!

  Sara 2014-12-17 23:15:00
  Svara
 • Den pdf:en skriver jag gärna ut! Du är träffsäker när det gäller mycket Sara, alltifrån kaffe till bloggstjärnor! Det gillar jag med dig, och att du är generös med tips. Bra innehåll och så var det bilderna förstås!

  Emilia 2014-12-17 21:52:05 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Du har ju i och för sig talang för mycket, men en av sakerna jag alltid uppskattat hos dig här på bloggen och i ”dina andra kanaler” är hur du alltid lyfter relevanta, intressanta och vettiga saker – och personer.
  Ska genast kika “my 2015 blogging goals”-länken 🙂 Ha en fin kväll och fortsättning på veckan Sara!

  Fanny Roethlisberger 2014-12-17 21:21:00 http://www.roethlisberger.se
  Svara
 • Sv. Oj, så pass. Då är det kallt! Här i Sthlm har det också snöat, så pass att plogbilarna har hittat fram. =)

  Mari 2014-12-17 20:43:09 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Mari: yes, och -22 idag. hoppas på mer snö snart!

  Sara 2014-12-17 20:33:54
  Svara
 • Oj, scrollade ner och läste precis att ni fått snö 🙂

  Mari 2014-12-17 19:06:19 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • oh, intressant. Ska kika upp 🙂
  Fått någon snö?

  Mari 2014-12-17 19:05:32 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger