Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The power of dreams

Jag är otroligt glad över att jag kommer köra Honda hela vintern. Efter kampanjen Week of fun som jag kickade igång i Idre har jag smygkört den magiskt blå Honda Civicen i Åre i väntan på ett officiellt besked. I vinter är det jag som hårdtestar denna Honda på snöfyllda vägar, isiga backar och med massor av grejer i bagaget: cyklar, skidor, säckar med julklappar och inte minst en hel drös med vänner. Fast de gör sig nog bäst på sätena.

Mitt eget mission för den här perioden är att leva efter Hondas motto: the power of dreams. Ni är några som undrat över min bucket list för vintern. Jag har nämnt att jag filat på den. Men, vad består den egentligen av? Jo, typ detta:

> åka till Trillevallen och åka skidor (kanske gå på tur)

> åka skidor i Bydalsfjällen

> gå på tur till Blåhammaren – eller med snöskor

> dricka champagne (dock ej i kombination med bilkörning)

> åka mycket skejt på isen

> bada badtunna

> gå randonnée

> äta på Ölbaren

> åka skidor från Åre till Huså

> ta mig till Vita Renen, fjällstationen på Renfjället, för egen maskin (typ snöskor)

Vad står på din bucket list inför vintern?

honda civic

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Sara: Jag förväntar mig ett långt inlägg om bilen utifrån flera synvinklar!

  Staffan 2014-12-15 23:57:19
  Svara
 • Ursula: randonné is kind of like ski touring – you walk on skis uphill, and ski downhill 🙂

  L: låter som en helt fantastisk vinter!! hoppas på massa snö där du är!

  Cicci: men åååå! snön lär ju finnas i Whistler iaf!

  Lina: ser fram emot att åka dit! i Åre snöar det ikväll, hoppas det är samma i Östersund!

  Sara 2014-12-15 20:47:07
  Svara
 • Åh, älsk på Trillevallen! Vi åkte där hur mycket som helst när jag var liten, skippade ofta Åre och åkte till Trillevallen istället. Jag bara hoppas att det kommer finnas tillräckligt med snö så det finns något spår i Östersund kring jul. Jag har hört att det finns på ÖSK, och finns det kvar på lördag så är det jag som åker längdskidor då. Himmel!

  Lina 2014-12-15 19:05:04
  Svara
 • Min lista innehåller 2 veckors smekmånad i Whistler (whihooo), åka så mycket längd som Stockholmssnön räcker till, tjejvasan, en årehelg, åka längd i Marka utanför Oslo och dricka bubbel med min Oslovän, tack med min skridskoälskande man ut på en naturis, ha snöbollskrig

  Kanske måste fylla på lite saker som inte kräver snö 🙂

  Cicci 2014-12-15 16:13:04
  Svara
 • Min ser foreløpig ut som dette: Kjøre slalom, gå til fjells og kjøre ned (dvs bruke randonè skiene mine), være på hytta, gå på ski innover fjellet, reise til Dubai, lære hunden min å snørekjøre og fyre masse bål!

  L 2014-12-15 16:06:35
  Svara
 • Yah! Congrats 🙂 That sounds like a fun winter. What’s randonne? My bucket list would include learn to cross-country ski and adventure outdoors whenever possible

  Ursula 2014-12-15 15:51:23 http://northernambitions.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk