Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My place

Välkommen hem till mig. Det låter väldigt bra och charmigt om jag sa att det var en liten stuga på fjället med farstukvist och så.

Riktigt så är det inte, även om det är precis en sådan stuga jag längtar till när det är lite för mycket som händer i mitt liv.

Min ”stuga på fjället” är en rätt så ny lägenhet med golvvärme i badrummet och ekparkett. Men vinden kan vina runt knuten även här. Om jag inte minns fel så var det precis vid den här tiden för ett år sedan som Ivar drog förbi.

När jag tittar ut genom fönstret så ser jag Åresjön och Renfjället utanför fönstret. Ibland lyser månskenet upp berget och skogen. Just nu är det VM8:ans otroliga ljus som gör att det inte riktigt är så mörkt här som det egentligen skulle vara.

Det är mest trångt i köket. Här samsas diverse alternativa mjöler och ovanför spisen har jag två skålar med sådant som behövs när jag ger mig iväg på äventyr på fjället. I löparskor sommartid, eller på skidor och snöskor nu i vinter.

clif bars

I vardagsrummet samsas allting som man aldrig vet var man ska göra av. Laptops, bläckpennor, brev från banken, kameror, sladdar, podutrustning…

pod utrustning

Badrummet är stort så här har jag en tendens att lämna kvar grejer lite för länge, typ resväskor och hörlurar och ytterjackor. Det är också ett populärt hangaround för min tvätt som väntar på att vikas. I somras köpte jag den här tvålen från Särdals Kvarn i Halmstad. Ett härligt sommarminne!

[insert]hemma badrum

Är det fler än jag som använder bastun som förråd? Jo jag tänkte väl det. Vintertid är det här mina vallagrejer huserar, och eftersom jag planerar att bli en åretomcyklist så står mina cykelprylar kvar precis där jag lämnat dem i somras. Ska man kanske ha annan olja för minusgrader än wet och dry lube?

[insert]muc off

Och så var det storyn med min duschtvålsobsession. Jag älskar duschtvålar. Denna kommer från Nourish och har mycket citrus i tonen, en favoritdoft i duschen!

[insert]nourish

Ja, det var några snapshots på saker hemma hos mig. Jag lär återkomma med fler!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Den där tvålen känner jag igen 😉 min favorit!
  Underbara bilder som vanligt och så härligt att se bilderna från Curaçao, jag och M var där för två år sedan.
  Grattis till era prestationer.

  Kram

  Anna 2014-12-14 18:54:00
  Svara
 • ”Snylta” är väl ok (och lika mysigt för det) om bara dina föräldrar vet om det, så klart! Hihi! 😉

  Rund är också en form! 2014-12-12 17:56:32 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Sv. Jag är på väg upp 🙂 är framme vid lunchtid.

  Mari 2014-12-12 09:01:23 http://Www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Marja: tack, kul att du gillar!

  Rund: well, det är inte min utan jag snyltar på min mamma och pappa… :0

  Johanna: ja, det blir så ibland när jag har många bilder uppladdade – tyvärr. och när internet är långsamt. håller på och kikar på en lösning för det är ju irriterande (det löser sig om man väntar lite men det vill man inte, inte jag heller)

  Anna: hahaha sova??

  Mari: 🙂 är du i åre nu också??

  Sara 2014-12-12 00:26:08
  Svara
 • Kul att se, ser redan fram emot nästa inlägg =)

  Mari 2014-12-11 21:34:28 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Haha, jag är uppvuxen med en bastu som inte går att basta i för att den är full med grejer. Och när den för en gångs skull var tom, använde vi den till att sova i. Basta gjorde jag aldrig…

  Anna (orka mera) 2014-12-11 20:18:21 http://piggelina.se
  Svara
 • Alltså, jag vet inte om det här bara händer för mig, men en del av texten försvinner bakom dina bilder och är alltså inte läsbar. Märkte det första gången då jag läste ditt inlägg med en lista där du svarade på frågor (typ 100), men trodde det hade med mobilen att göra. Sen har jag märkt samma sak på jobbet, men då trott att det haft att göra med skärmens inställningar där (något knas som ”drar ut” sidorna på bredden”), men nu är det alltså samma sak också här hemma på min dator (Win 7 med Chrome). Är det något som jag kan göra?

  Johanna 2014-12-11 18:17:09 http://curroergosum.ratata.fi/blogg
  Svara
 • Underbara foton!
  Jag önskar också att vi hade en lägenhet (eller ja, stuga…) 😉 i fjällen. *lite avis* 🙂
  Kram M

  Rund är också en form! 2014-12-11 15:33:26 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Kul att få höra lite om hur du bor (en av bostäderna)!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-12-11 15:26:40 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Camilla: haha ja, shame on me!! och du, tack för fina ord!

  Sara 2014-12-11 09:31:37
  Svara
 • Detta med att använda bastun som förvaring! 🙂 Som den finne jag är så har vänner och bekanta snällt fått tömma det ”förrådet” när jag kommer på besök. Bastun bastar man i, inget annat 🙂

  Håller förresten på att lyssna igenom din podd, och jag tycker att du verkar vara en otroligt bra människa med många nyttiga och bra idéer och tankar. Tack för att du delar med dig!

  Camilla 2014-12-11 08:30:00 http://chubbi.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk