Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cykla trainer

Jag är så sjukt nöjd att jag köpte en trainer förra året. Ja, en grej att ha min racer på alltså – så att jag kan cykla inomhus. Trots att jag knappt erkände det för mig själv så var jag lite rädd för att det skulle bli en grej som bara står och samlar damm men det har den inte gjort. Istället har den erbjudit riktigt kvalitativ träning kvällar som igår när det yr snö utanför dörren och man vill svettas i hemmavärmen.

En riktigt bra grej med trainern är att jag cyklar på min egen cykel som jag tränar på ändå, med riktigt bra inställningar (eftersom jag gjort en bikefit) och framförallt bra utrustning. Cykelskor (SL) och hela köret.

Enda kruxet var kanske att jag cyklade med lurar kopplade till min Macbook eftersom min Spotify tydligen inte vill synka till telefonen. Jag svor åt det ett tag, men I’m over it. Det är typ dagens värsta.

4 låtar från min Spotify som fick benen att bubbla lite av glädje:

> Beautiful pain – Eminem feat. Sia

> Dangerous – David Guetta feat. Sam Martin

> Titanium – David Guetta feat. Sia

> Just give me a reason – Dynamix music

cykla trainercykla trainer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har ønsket meg trainer i julegave 😀 😀 😀 Skal også kjøpe meg vinterdekk og er så spent på å prøve vintersykling.

    PS. Hørte på din siste podd om når man mister noen. Bra du tar opp slike temaer også!

    L 2014-12-10 13:42:09
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Johan Hurtig
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Home
Amelia Widell
Lifestyle
Flora Wiström
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Linn Eklund
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson