Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Klein Curacao

Igår åkte vi katamaran ut till Klein Curacao, en liten liten ö med fantastisk sandstrand några kilometer utanför Curacaos kust. Här håller många havssköldpaddor till, som ett pausstopp på sin färd var de nu ska någonstans… vi såg en stor sköldpadda ovan havsytan, annars syns de bäst om man snorklar.

Ön är väldigt liten och väldigt karg. Mitt på ön står en nästintill fallfärdig fyr, och på den sidan där det inte är stränder syns tydliga spår av flera fartyg som förlist mot de vassa klipporna. Simmar man för långt ut åt ena hållet finns det ingen återvändo, då för strömmarna dig till Venezuela som inte ligger så långt bort. Eller, långt och långt, ungefär 3 dagar om man flyter med vågorna ungefär.

När vi promenerade på ön sprang små ödlor mellan fötterna på oss i ilfart och på stenarna klättrade krabbor huller om buller. Men det var där det inte var kritvit och alldeles mjuk sandstrand. Där, ett stenkast ut i vattnet, fanns det ett helt annat slags liv. Nyfikna småfiskar, en och annan stingrocka och så sköldpaddorna då…

klein curacao klein curacao[/insert] Mina fina baddräkt kommer från Speedo Sculpture [insert]klein curacao klein curacao klein curacao klein curacao lighthouse klein curacao klein curacao klein curacao klein curacao klein curacao klein curacao klein curacao klein curacao boat trip klein curacao boat trip

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk