Igår eftermiddag åkte vi in till Willemstad. Vi tog bussen och visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss, men det visade sig vara som en minivan som gick var tredje minut. Man hoppade på och betalade sin peng och visslade till när man ville av.

Det var livat i stan och fullt med folk. Marknaderna höll på att stänga när vi kom fram och jämfört med största staden på St Lucia, som är den karibiska ö jag varit på förut, så var Willemstad mer av en stad. Vi vandrade runt och gick över den kända bron och genom The Rif Fort som är UNESCO-märkt. Här trängdes de dyra butikerna som var uppbyggda närmast där lyxkryssarna lägger till.

Vi slog oss ner på ett av de caféer som ligger utmed vattnet och som bjuder på en teater av folkliv och båtliv. Så småningom gick solen ner och bjöd på ytterligare en show. Min mango daiquiri var något av det godaste jag druckit!

[insert]curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert][insert] curacao willemstad[/insert]

0