Podden Träningsglädje TALKS är tillbaka efter sin höstpaus. För nu står vintern för dörren och jag pratas påpassligt nog om vinterdrömmar och allt det som finns att längta till.

Ny samarbetspartner till podden är SkiStar Åre. Vilken fullträff va! Jag vet att ni är många som förmodligen har Åre i tankarna inför vinterns skidresor och jag tycker ni ska spana in den här evenemangskalendern som finns här. Först ut är Snö, test och fest – den härligaste skidfesten före jul. Stor längt!

Mina allra bästa tips till Åre kommer dessutom snart i en tidning nära dig. Den borde landa hos prenumeranter och i tidningshyllan jättesnart faktiskt.

Ladda hem appen podcaster (om du har iPhone) eller en annan podcastapp och leta upp ”Träningsglädje TALKS” så hittar ni alla mina 46 avsnitt där! Mer info finns här.

[insert]träningsglädjetalks pod åre[/insert]

0