För några veckor sedan var jag på fest. Jag hade på mig svarta och rätt trista kläder, men förvandlade hela outfiten tack vare ett riktigt stort halsband i guld och knalliga läppar. Jag tyckte att det kanske var lite too much just då – men efter det har jag blivit helt såld. Såld på att faktiskt ta plats – för det är precis vad man gör i blingbling och läppstift.

Hela dagen har bestått av shopping och ikväll gick jag loss på Sephora. Nu är jag kittad för att vintern ska bli en enda lång fest!

Mitt första shoppingstopp Macy’s, jag gick direkt upp till tredje våningen och Calvin Klein. Här köper jag det mesta av mina varje-dag-kläder, och har så gjort i flera år.

Är du på Macy’s så kom ihåg att gå till visitors center så får du en visitor’s voucher som ger dig 10% rabatt på allt!

[insert]
nyc shopping[/insert][insert]NYC sara[/insert]

0