Efter frukosten imorse promenerade vi mot nummerlappsutdelningen av KLM marathon som ligger 10 minuter härifrån. Här är också platsen för start och mål. Marathonlöparna startar kl 4 imorgon bitti (klockan 9 svensk tid) och jag startar klockan 7.

1500 löpare väntas till start på distanserna 5, 10, 15 (terräng), 21 och 42 km. Det ska bli himla kul att se hur allt funkar imorgon, och framförallt vem som springer! Dessutom undrar jag om man får en öl vid målgång, det verkar man få på varmare breddgrader (jag minns loppen på Cypern och i Valencia, på det senare fick man även ett nät apelsiner).

Vi har inte gjort särskilt många knop annars idag. Jag låg en stund i en solstol och lyssnade på podcasts, sedan tog jag ett dopp i havet och det är verkligen som att bada i blå curacao – helt otroligt! I eftermiddag ska jag testa benen lite på löpbandet i gymmet, det är svalt och skönt med ac där inne. Imorgon är det dags för race!

[insert]klm curacao marathon[/insert][insert] klm curacao marathon[/insert][insert] klm curacao marathon[/insert][insert] klm curacao marathon[/insert][insert] klm curacao marathon[/insert][insert] klm curacao marathon[/insert][insert] curacao chaco[/insert][insert] curacao[/insert][insert] curacao[/insert][insert] curacao[/insert][insert] klm curacao marathon[/insert]

0