Jag gillar teknik. Inte teknik som i datorer och sådant, utan annan teknik. Teknik i benböj, teknik i skidbacken och teknik i löpningen. Jag vill alltid lära mig mer – och jag inser mer och mer hur mycket det går igen också i  jobbet. Jag är nöjd med nöjer mig aldrig. Grejen med ett riktigt bra åk är att känna hur skidorna går under fötterna och bli oändligt lycklig när jag fått till den perfekta svängen – och sjukt sugen på att nöta om och om igen när jag känner att det perfekta är nära. Det som är särskilt kul med just skidåkning, oavsett vilken form, är att man alltid kan bli bättre.

Lite så är det med löpningen också. I min teknik utgår jag väldigt mycket från känsla: mina fötter är allt. Det är faktiskt en likhet med skidåkning.

Jag har lite svårare med armarna i löpningen, jag har långt ifrån den optimala armföringen. När jag springer med löpcoach (min sambo) så är det ofta armteknik vi nöter mest, särskilt i uppförsbackar.

Copperhills sida har jag gett tre enkla tips som gör dig snabbare före luciatågen hunnit tystna. I alla fall om du ser till att ta med tipsen på dina löprundor framöver! Passa på att anmäla dig till deras nyhetsbrev så får du kul och bra tips direkt i mailen.

[insert]blanktjärnsrundan blanktjärnarna traningsgladje.se[/insert]

0