Jag är hemma i min fjällägenhet i mitt fjällparadis igen. Vägen till Åre från Idre var intressant; först en snirklig väg som sedan blev grusväg med hela landskapet infryst i vinterfrost. Här var det väldigt mycket känsla av renbetesland och jag kände mig långt ute i ingenstans. Det var jag nog också. Jag körde förbi Sörvattnet och snart nog var jag i Lofsdalen och passerade även Vemdalen.

Alltid när jag är ute och kör nuförtiden stöter jag på vilt och så också nu. Två rådjur hoppade över vägen precis framför bilen och sedan traskade två älgar upp ur diket. Älg ser jag nästan jämt så när jag kör håller jag lika mycket utkik vid sidan av vägen som på den.

Jag har kört rätt många mil i den Honda Civic Tourer jag fått låna över helgen och jag trivs bra i den. Det är en extremt lättkörd bil med mycket teknik: bilen varnar om för allt trafik runtomkring som kan vara en potentiell risk, t.ex. när andra bilar kör fort emot en (inte vanlig trafik då utan t.ex. bilar som kommer från sidan) eller om man närmar sig en bil framför alltför snabbt.

När jag kom hem fick jag lite av en chock för jag insåg att vi åker till Karibien en helt annan dag än vad jag trodde. Tji fick jag. Nu blev det helt plötsligt väldigt kort om tid med det mesta. När vi kommer hem är det andra advent. Vad hände?

Innan jag åker vill jag hinna med:

> ett trainerpass (på cykeln)

> montera ihop min cx (måste ta den till Åre bikes med andra ord…)

> ett lugnt löppass med pannlampa

> någon form av intervaller

> ett simpass på Holiday Club

[insert]

fjällen[/insert][insert]fjällen[/insert][insert] fjällen[/insert][insert]fjällen[/insert]

0