Aftonbladet Wellness/Sofis Mode har listat bästa träningsbloggarna och jag är glad över att vara med på listan som inleds såhär:

Har du någonsin undrat varför du plötsligt är sugen på att äta chiapudding ur glasburk, träna gravitationsyoga eller klä dig i sculpture-tights? Chansen är stor att några av dessa bloggare har ett finger med i spelet.

I höst är grönt det nya svarta och hälsobloggarna håller på att bli lika ­populära som mode­bloggarna. Sofis mode har listat de tio mest intressanta bloggarna just nu.

Det finns en hel del välkända namn på listan men också några kul uppstickare. Marita Carlsson och Karin Haglund till exempel! Jag tycker att bloggarna som listas har det gröna temat gemensamt så jag anar en supergrön trend under 2015.

Som en passus vill jag också påpeka att ordet “bäst” är extremt subjektivt och det går inte att tävla i bloggande. Men samtidigt blir jag otroligt glad när jag får kommentarer eller mail om att ni gillar det jag gör och skriver. Det gör mig sjukt pepp!

[insert]green kale smoothie[/insert]

0