Det märks att hälsa blivit en livsstil. Jag fick ett pressmeddelande igår om nya dryckerna från Guru Happy: Wonder Wheatgrass och Macatac. Kolla bara bilderna på sajten, inte träning så långt ögat når. Däremot människor (vackra och lyckliga såklart) mitt i livet. Hälsan har nått folket!

Det är svenskt och finns på NK, Ica (inte alla) och Pressbyrån. Kostar ungefär en tjuga.

Info från PR-byrån:

Wonder Wheatgrass är gjord på ekologiskt vetetegräs, även kallat det gröna blodet. Den är perfekt om man missat att äta frukost och är fullproppad med nödvändiga näringsämnen, viktiga aminosyror, mineraler och enzymer. Varje flaska innehåller 3300 mg vetegräspulver (innehåller även rörsocker).

Macatac är en perfekt dryck att pigga på sig med i höstmörkret. Den innehåller extrakt av maca-roten som odlas på hög höjd i Anderna. Macaroten har dokumenterad effekt på sexlust hos både män och kvinnor, verkar antidepressivt, stärker immunförsvaret och koncentrationsförmågan samt hjälper vid PMS-besvär. Den är rik på B- C- och E-vitaminer samt mineraler som järn, kalcium och mangan med flera. Macatac är laddad med 1000 mg macaextrakt (innehåller även rörsocker).

[insert]superfood dryck[/insert]

0