I det senaste numret av Women’s Health har jag skrivit en guide till Åre: var man ska yoga, fika eller åka skidor till exempel. Åre har så mycket bra saker så det var svårt att välja ut de bästa tipsen – men jag är nöjd med min mix av klassiska höjdare och sprillans nytt.

Jag hoppas ni kommer hit i vinter! Kommentera gärna och fråga om specifika tips till Åre eller frågor du undrar över – eller skicka ett mail till traningsgladje@gmail.com.

Tips till Åre finns också på visitare.com/are som är den digitala turistbyrån för Åre (och alla andra byar i Åre kommun inklusive Storlien och Bydalsfjällen till exempel).

Jag håller som bäst på att göra en bucket list över allt jag vill göra i vinter och på den listan finns det bland annat med ett besök på Ripan i Trillevallen – utsikten ska tydligen vara helt magisk! Kanske blir det i kombo med lite tur- eller längdåkning.

Vad står på din vinterbucket?

[insert]guide womens health[/insert][insert] åreguide i womens health omslag[/insert]

0