Jag åkte ner till Stockholm i fredags kväll. Planet lyfte 19.30 och klockan 21 stod jag redo för filmdebut – mitt i smeten på Stureplan. Jag i träningskläder – alla andra redo för en fredagskväll på stan. Vi höll på till långt efter midnatt och resultatet kommer här inom kort.

I lördags kändes det som fest hela dagen, jag var iväg på fest från strax efter lunch och skålade i bubbel hela eftermiddagen. På kvällen gick jag och Grabben på B.A.R. och åt middag. Sedan var vi hemma ganska tidigt och fantastiskt nöjda med det.

Så kom söndag morgon och medan Grabben ledde ett gäng Team Stockholm Marathonlöpare tog jag och min familj ut pappa på brunch på Nybrogatan 38, ett av de ställen i Stockholm jag gillar allra mest. De är dessutom nominerade till att bli bästa krog i Stockholm. Jag åt supergod tryffelomelett. Är generellt inne på tryffelspåret just nu…

Direkt efteråt åkte jag till en plåtning på Kungsholmen – och om några timmar går planet upp till kylan och vildmarken igen. Life is an adventure, or not at all – som en äventyrare sa på podden Pensionärsvarning nyss. Jag gillar det, och vad som är äventyr väljer man själv.

[insert]träningsglädje[/insert][insert] träningsglädje[/insert][insert]

stockholm sara

[/insert][insert]

träningsglädje[/insert][insert] träningsglädje[/insert][insert] träningsglädje[/insert][insert] träningsglädje[/insert][insert]

IMG_6287 stockholm plåtning[/insert][insert]

träningsglädje[/insert]

0