Dagarna i New York är över för denna gång och just nu sitter vi på ett KLM-flyg hem till Sverige via Amsterdam. Jag kollar förmodligen på en film om pingviner och isbjörnar med den klassiska David Atterborough som berättarröst. Snabba Fötter har med allra största säkerhet kastat av sig både skor och strumpor och sitter halva tiden med fötterna under rumpan – precis så som barn gör. Och innan avgång har vi skålat i prosecco och avslutat en riktigt bra långhelg i NYC.

Morgonen började med frukost på Friend of a farmer på 3rd/19th. Jag åt en trave blåbärspannkakor, drack en juice på grönkål, äpple och ingefära och franskpressat kaffe på det. Sedan korsade vi Manhattan till fots och gick in i en och annan butik på vägen. Till exempel ABC Home (tack för tipset Emelie, vilket ställe!) på Broadway – mittemot Paragon sports – Muji och Anthropologie i Chelsea Market.

Trots att vi åker en del tunnelbana så har vi snittat runt 20 000 steg per dag. Efter den långa shoppingpromenaden åkte vi upp till Bryant park och satt i solen och kollade på alla som åkte skridskor i #wintervillage. Julskyltningen har börjat komma igång och jag gick runt och kollade på alla överdådiga julgranskulor i de små butikerna däromkring.

Lite senare tog vi tunnelbanan upp till Upper West igen och åt en tidig middag på Shake Shack, detta hyllade hamburgerställe som verkligen lever upp till namnet om du frågar mig.

Sedan hämtade vi vårt bagage på Nylo och hoppade in i en av hotellets bilar och åkte till flygplatsen. Och så var det med den härliga New Yorkresan som faktiskt bjöd på finare väder än jag trodde, även om marathonlöparna hade lite otur. I andra delar av USA är snön tidig och vissa ställen har öppnat upp för rekordtidig skidåkning.

[insert]friend of a farmer nyc[/insert][insert]friend of a farmer nyc[/insert][insert] friend of a farmer nyc[/insert][insert]träningsglädje nyc[/insert][insert] anthropologie nyc[/insert][insert] anthropologie nyc[/insert][insert] chelsea market[/insert][insert] chelsea market[/insert][insert] bryant park ice skating[/insert][insert] shake shack nyc[/insert][insert] nylo hotel nyc[/insert][insert] klm  business lounge[/insert]

0