Emma skickade vidare en lista till mig häromdagen. Listor är alltid kul. Och apropå lista så köpte jag självhäftande tomma to do-listor hos Muji i New York – mycket smart. Jag har alltid to do’s för i princip varje dag så jag vet vad jag ska göra – och när jag har gjort klart.

1. Vilket livsmedel kan jag inte leva utan?

Ägg är nog det universala livsmedlet tror jag. Ägg är dessutom perfekt rent innehållsmässigt men kan också användas till frukost och middag och allting sött.

2. Godaste efterrätten?

Allting med choklad – eller vaniljsås med paj. Ja. det är så jag brukar äta den!

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?

Gärna lite olika saker: en lugn morgonjogg före frukost och några timmar på min landsvägscykel en solig dag eller ungefär lika många timmar i skidbacken. På kvällen åker jag gärna lite längdskidor.

Jag ser några klockrena mönster; jag gillar att träna utomhus (i härliga miljöer) – och jag gillar konditionsidrott. Det sistnämnda beror nog på att det mest är kondition man tränar “utomhus i härliga miljöer”…

4. Bästa träningsredskapet?

Jag har alltid sagt att jag gillar medicinbollen mest av allt men det är i knapp konkurrens med TRX/Casall multibalance trainer…

5. Vad är du tacksam för just nu?

Hela mitt liv faktiskt – och att jag har möjlighet att leva det precis som jag gör.

Nu är jag himla nyfiken på att se hur Ursula, Malin, Katta, Fanny och Anna svarar!

[insert]ullådalen[/insert][insert]

ullådalen[/insert] Dunjacka och löparjacka // Craft Sportswear

0