Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Backintervaller

Jag har gått och väntat på det stora snöfallet ända sedan jag kom hem till Åre igår kväll. Men det har låtit vänta på sig. Det var alldeles snöigt och vintrigt när jag körde upp mot Trillevallen i eftermiddags och jag blev alldeles salig. När det sedan började snöa vid klockan 18 ville benen ut och springa.

Det var lite halt i snömodden så jag snörade på mig spikskorna för första gången denna vinter. Spik som i dubbskor alltså. Perfekt för backintervaller mellan Årevägen och E14.

Kroppen var lite ovan vid intervallandet så det blev lite jobbigare än jag tänkt. Men ju jobbigare desto bättre känns det efteråt.

Om jag hade kommit på att det stod 20 minuter rullande backintervaller i den här julkalendern (använd #jävligtjobbigjulkalender) hade jag kunnat smygstarta ikväll. Men jag höll inte koll på klockan så det räknas inte. Det får bli backintervaller snart igen med andra ord!

Vad har du tränat idag?

vägar i fjällen Inte den vägen jag sprang på, men lika vacker för det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Idag har jag tagit en löparrunda i härlig frisk luft! Och jag får medge av 20min-intervallerna i julkalendern är det jag bävar mest inför 😉

  Jess 2014-11-25 21:57:54 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Älska snö! 😀 Själv blev det yoga, och idag blir det löpning – nästa sista rehabpasset och sen är jag back in the game igen efter låååångdragen knäskada!

  Emmi - explorista.se 2014-11-25 07:58:59 http://explorista.se
  Svara
 • Jag tränade på att vila!
  Så igår försökte jag ha soffläge hela kvällen, gick sådär..
  Idag däremot väntar intervaller på spinningcykeln, det ser jag fram emot! 😀

  Anna . P 2014-11-25 07:11:18
  Svara
 • Blev ett spinningpassigår. Roligt och flåsigt! Kör precis veckans andra pass nu, gymträning hemma innan jobbet. Blev lite sugen på backintervaller…. Kanske får bli ikväll 🙂

  Malin 2014-11-25 06:03:17
  Svara
 • Hej Sara! Igår kväll blev det ett aerobic pass 🙂 Lika roligt och svettigt som vanligt! Det var fruktansvärt jobbigt att komma iväg, letade fel på mig halva dagen ;)….jag är glad att jag gick dit för jag kände mig så nöjd efteråt…som vanligt!! Ha en fin tisdag! Kram

  Cecilia Mattsson 2014-11-25 05:08:21 http://www.nattstad.se/vitapioner
  Svara
 • Inget alls, för jag glömde cykelnyckeln hemma och vågade inte lämna cykeln olåst utanför badhuset. Och det gick ju inte att hämta nyckeln hemma för alla vet ju att det är omöjligt att gå ut igen när man väl har satt sig i soffan.

  Kari 2014-11-24 22:38:05 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Hej Sara!
  Jag har simmat i dag. 70 längder. Min kära sjuåring till dotter vill bada varje måndag. Badhuset har inte varit mitt favoritställe genom åren. Men så tänkte jag att jag kan hata det varje måndag eller bestämma mig för att gilla det. Så jag valde det senare. Och nu 6 veckor senare tycker jag om det. Måndag=simma. Ska skaffa mig en ny baddräkt och några snygga simglasögon. Perfekt julklapp.
  Men dina backintervaller i snön låter dock härligare. Jag hinner nog det med.
  Måste få tillägga att din blogg blir bara bättre och bättre! Tack för all inspiration!
  Kram Karin

  Karin 2014-11-24 21:39:34
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger