Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Poddtips

Jag lyssnar nästan alltid på någon som pratar – om jag inte ska köra trainer för då måste jag ha musik i öronen. Och trots att det är just trainersäsong just nu så tänkte jag ändå ge några poddtips.

1. Värvet – avsnittet med Amanda Schulman

Jag lyssnar alltid på Fredagspodden (förutom de avsnitt som är ”best of” för jag har extremt bra lyssningsminne och det blir lite för mycket repeat) och oavsett hur ärlig man är i sin egen pod så blir det nästan alltid ännu ärligare i en intervju som någon annan gör. Värvets intervju är bra för den som jag är mer nyfiken på Amanda. Den var också extremt befriande i Amandas ärlighet inför ångest, känslor och allt andra som till ytan är mindre perfekt. Jag hoppas att systerduon kan jobba ännu mer med psykisk ohälsa i de projekt de gör framöver!

2. Small passive income – avsnitt 134 (”crucial and common WordPress mistakes”)

Jag lyssnar inte på varje avsnitt av Small passive income (SPI) men den här hajade jag till på. Om man har sin blogg på WordPress så är den lyssningsvärd, även om man som jag inte är särskilt teknisk lagd. Kanske är den ännu mer värd då faktiskt. Den är inte särskilt teknisk och svårlyssnad utan intressant och ger bra tips på vad man bör ha koll på.

3. Sommarpratarna – avsnittet med Börje Salming

En tuff yta med en mjuk insida. Jag tyckte att Sommarpratarna var väldigt ointressant detta år, men fick tips om avsnittet med Salming. Jag har inte lyssnat om inte Staffan insisterat. Det var ett bra sommarprat som jag vill tipsa vidare om!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag håller med om alla tre. Och via Börjes sommarprat så fick vi sommarens theme song till den lantliga idyllen och stora förändringar, Daniels Jojk :).

  Jag skulle också vilja rekommendera Serial, en spin off från This American Life. Helt otroligt intressant och spännande. Ett ämne (just nu en mordhistoria som kanske inte är helt löst) gås igenom under ett flertal avsnitt. Det är rafflande, nyfiket, briljant grävjobb och skapar en hel del eftertanke kring slutsatser och objektivitet.

  Katten - Bucket Life 2014-11-17 22:10:08 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Jag håller med att sommarpratarna i somras var sådär. Ganska tunt med sånt som iallafall intresserade mig. Men jag måste rekommendera Bea Uusma. Hennes sommarprat var så otroligt inspirerande och häftigt.

  Madelaine 2014-11-17 10:56:33 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Varsegod:)

  Staffan 2014-11-16 23:08:26
  Svara
 • Bra tips, fast jag redan har hört 2/3 😉 Angående sommar, ett program som var SÅ bra är det med Agnes Wold. Så cool och bra och hon pratar en hel del om hälsa. 🙂

  Fanny 2014-11-16 21:34:29
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk