Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vinterdrömmar

Podden Träningsglädje TALKS är tillbaka efter sin höstpaus. För nu står vintern för dörren och jag pratas påpassligt nog om vinterdrömmar och allt det som finns att längta till.

Ny samarbetspartner till podden är SkiStar Åre. Vilken fullträff va! Jag vet att ni är många som förmodligen har Åre i tankarna inför vinterns skidresor och jag tycker ni ska spana in den här evenemangskalendern som finns här. Först ut är Snö, test och fest – den härligaste skidfesten före jul. Stor längt!

Mina allra bästa tips till Åre kommer dessutom snart i en tidning nära dig. Den borde landa hos prenumeranter och i tidningshyllan jättesnart faktiskt.

Ladda hem appen podcaster (om du har iPhone) eller en annan podcastapp och leta upp ”Träningsglädje TALKS” så hittar ni alla mina 46 avsnitt där! Mer info finns här.

träningsglädjetalks pod åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mer Åre – I like it!

  Emmi - explorista.se 2014-11-15 18:42:55 http://explorista.se
  Svara
 • Har inte hunnit lyssna på avsnittet än men ska göra det snart. Jag ville bara säga att det är toppen att man återigen kan läsa bloggen och inläggen som ett helt flöde utan att behöva öppna upp varje inlägg. Det var såklart inte jättejobbigt att öppna upp varje inlägg men betydligt skönare såhär.

  Heléne 2014-11-13 21:16:39
  Svara
 • Hej Sara, igen! Jo det jag gillade med podden var att den väckte något gammalt i mig: nämligen att jag är en vintermänniska (sssch, inte för högt, min man kanske hör). Jag har spenderat många vintrar och vinterlov hemma hos farmor och farfar och åkt skidor både i Sverige och utomlands. Men det var länge sen sist, och med din podd förstår jag att på sikt behöver jag nog ta mig upp till fjälls. Din beskrivning av Åre var bra, med olika tips, vilket gör att den når en bred publik: tummen upp! En guide helt enkelt!

  Svara
 • Emelie: tusen tack för din kommentar!! mina tips: följ magkänslan och kasta dig ut! ska försöka skriva ett inlägg där jag förklarar mer!!

  Nellie: haha skönt attläsa det som kom efter de första orden, blev ju alldeles nojig först!!! Grattis till bebis som snart kommer!! Vintern finns kvar!!

  Träningsglädje 2014-11-13 16:23:36
  Svara
 • Alltså Sara, denna podden gillade jag inte alls. Jag som precis hade börjat förlika mig med att det inte blir någon skid/snowboard-åkning för min del denna vinter. Nu blev jag ju hur sugen som helst igen och tänkte ännu en gång att i mars kanske det funkar i alla fall (väntar barn no 2 i slutet av december). Men det är väl kanske bra att hålla drömmen vid liv… 🙂 Kul att podden är tillbaka och grattis till ny sponsor!

  Nellie 2014-11-13 14:49:35 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Hej Sara!

  Du får förmodligen denna kommentar varje dag men jag måste bara säga att jag beundrar dig! Jag ser upp till dig som har kommit dit du är idag, en plats jag också gärna besöker någon gång! Att få åka runtom i Sverige och träna, nå ut till folk och peppa dem till ett bättre jag, att få bo i Åre och åka skidor, allt!
  Du får gärna skriva tre tips till mig(eller något liknande) om hur man bör gå tillväga för att nå sina drömmar, eller komma till den plats där du är idag!

  Kram!

  Emelie Richter 2014-11-13 09:34:31 http://emelierichter.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger