Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Take me to Paris!

På fredag morgon åker jag till Paris med min familj. Jag ansvarar för bra frukostställen – har du något bra tips på frukost i Paris att dela med dig av? Vi kommer vara där från fredag till söndag så vi har två frukosttillfällen, och den ena är redan bokad.

Ett tips som jag fått från många håll är att äta middag på Buvette så det ska vi försöka göra. Och gå på bland annat Musée de l’Orangerie. Jag vill dessutom gärna mysa på gatorna i Marais och äta en riktigt god macaron!

Har du varit i Paris? Vad får jag inte missa? Jag tar gärna emot tips på mysiga caféer, butiker och kvarter!

Det Paristips jag har till andra som är på väg till Paris, eller är sådär särskilt förtjust i stan, är att följa @parisinfourmonths på Instagram med duktiga Carin Olsson som tar fantastiska bilder. Det har runt 400 000 följare märkt. Jag med.

(English translation available here while we’re working on the new setup)

paris pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag var i Paris med tre tjejkompisar som gäster till David Guetta, helt crazy, men vår allra bästa upplevelse var när vi under en heldag hyrde cyklar, de har lånecyklar, det var så häftigt att se hela Paris från cykel och det lär ju du digga ;)!!! Sedan hade vi ju såklart klädkod varje dag!!! Alla var supersynkade. Sååå coool! Så när jag fotade två av mina väninnor fram för Triumfbågen i sina vita klänningar trodde folk att det var ett lesbiskt bröllop HAHAHAHA så kul minne det med!

  Dietandthecity/Alex 2014-11-13 21:35:41 http://www.dietandthecity.se
  Svara
 • Katarina: haha jo glass låter kul faktiskt!!

  Sara 2014-11-12 21:35:21
  Svara
 • Alltså, jag lovar att det inte är lika roligt att jobba med IT och glass… 😉 Gud vad härligt med semester och fantastiska resor. Paris är liksom mitt nästa mål. Och NY.
  Have fun!

  Katarina 2014-11-12 21:26:25 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Rebecka: tusen tack för tips, ska skriva ner dem. och hör av dig om du kommer på mer! La Durée är lite som Starbucks känner jag, men jag har iof inte varit på LD här i Sverige så fortfarande exotiskt för mig! 🙂

  Sara 2014-11-12 18:47:41
  Svara
 • Det är faktiskt ganska svårt att hitta mysiga caféer i Paris, antingen är det boulangerier där man bara kan köpa med sig bakverk eller så är det det som kallas café som snarare är barer där man kan ta en kopp kaffe men inte mycket mer än så. Men jag kan tipsa om Paul som ligger på Rue Saint-André des Arts vid Saint Michel. Extremt goda croissanter och andra bakverk och väldigt smaskig varm choklad. Det är för övrigt en mysig gata överlag och det är trevliga kvarter där omkring, så länge man befinner sig väster om Saint Michel, på andra sidan är det alldeles för turistigt. Även caféet Malongo som ligger på samma gata är mysigt, men det är inte lika typiskt franskt. Om ni ska äta macaroner rekommenderar jag verkligen La Durée, men det finns väl i Stockholm med så det är kanske inte så exotiskt. Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om mysiga ställen i Paris märker jag, det blir lätt så när man har bott där, men jag stoppar nog här så länge. Återkommer om jag kommer på något ni bara inte får missa!

  Rebecka 2014-11-12 17:44:08
  Svara
 • Marie: tack, bra tips!!!

  Sara 2014-11-12 15:56:36
  Svara
 • Falafel i de judiska kvarteren! Ett litet hål i en vägg men för jäkla gott! Enkelt, billigt å smidigt

  Marie 2014-11-12 14:23:03
  Svara
 • Flora: tusen tack för tips, ska kolla upp!

  Marja: inte jag heller 🙂

  Ida: ska absolut kolla upp, stort tack!!

  Sara 2014-11-12 14:12:23
  Svara
 • Jag var faktiskt i Paris i helgen och åt brunch på La Favorite (4 Rue de Rivoli) som jag kan rekommendera!

  Ida 2014-11-12 13:05:16
  Svara
 • Åh, vilken lyx att resa igen 🙂 Har faktiskt själv aldrig varit där.

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-11-12 13:01:10 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Den bästa restaurangupplevelsen jag någonsin har haft är när jag och min kille åt frukost på St Regis. Så himla franskt och gott och med hetsiga servitörer (på ett bra, genuint sätt) i en suuuuperfin lokal.

  http://www.cafesaintregisparis.com/
  http://flora.metromode.se/2014/03/24/onsdagsformiddag-i-paris/

  Flora 2014-11-12 11:59:22 http://florasblogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger