Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Night cap

(English translation available here while we work on the new setup)

Jag älskar att springa i mörkret. Då är jag i min alldeles egna värld och behöver inte tänka på allt som är utanför den bubblan ett endaste dugg.

November ger rätt stora möjlighet till mörkerlöpning, needless to say. Det blir mörkt innan Studio 1 börjat på P1 typ (alltså runt kl 16 för er som fortfarande lyssnar på P3 eller reklamradio).

Igår kväll drog jag på mig löparjackan – en favorit från Marmot (samma som här) som jag nyss har fått i en härlig mintfärgad nyans – och satte pannlampan på huvudet och sprang iväg. I lätt duggregn som ibland övergick i fuktiga snöflingor.

När jag kom hem var kvällen fortfarande tidig trots att mörkret var sådär kompakt som det annars bara är mitt i natten. Om det är härligt att springa i mörker så är det ännu härligare att springa i mörker – och komma hem och känna att man har hela kvällen kvar. Det är då man plockar fram tekoppen och bara njuter i soffan.

Och min truckerkeps? Det är också en nykomling från Marmot och den vill jag aldrig ta av mig. En sådan här skulle jag haft när bodde i Kanada. En sådan här har jag nu när jag bor i Åre. Så jäkla rätt.

marmot löparjacka

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Rund: haha, jag kollar mig om axeln för att försäkra mig om att inga vargar springer efter mig!

  Sara 2014-11-12 21:01:44
  Svara
 • Härligt!

  Jag har börjat tycka om mörkerlöpning. Men det är fortfarande lite läskigt, när man jobbar med mörkrädslan… 😉

  Kram M

  Rund är också en form! 2014-11-12 21:00:47 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Philip Conradsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk