Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Genom linsen

Jag åkte ner till Stockholm i fredags kväll. Planet lyfte 19.30 och klockan 21 stod jag redo för filmdebut – mitt i smeten på Stureplan. Jag i träningskläder – alla andra redo för en fredagskväll på stan. Vi höll på till långt efter midnatt och resultatet kommer här inom kort.

I lördags kändes det som fest hela dagen, jag var iväg på fest från strax efter lunch och skålade i bubbel hela eftermiddagen. På kvällen gick jag och Grabben på B.A.R. och åt middag. Sedan var vi hemma ganska tidigt och fantastiskt nöjda med det.

Så kom söndag morgon och medan Grabben ledde ett gäng Team Stockholm Marathonlöpare tog jag och min familj ut pappa på brunch på Nybrogatan 38, ett av de ställen i Stockholm jag gillar allra mest. De är dessutom nominerade till att bli bästa krog i Stockholm. Jag åt supergod tryffelomelett. Är generellt inne på tryffelspåret just nu…

Direkt efteråt åkte jag till en plåtning på Kungsholmen – och om några timmar går planet upp till kylan och vildmarken igen. Life is an adventure, or not at all – som en äventyrare sa på podden Pensionärsvarning nyss. Jag gillar det, och vad som är äventyr väljer man själv.

träningsglädje träningsglädje

stockholm sara

träningsglädje träningsglädje träningsglädje träningsglädje

IMG_6287 stockholm plåtning

träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk