Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop til’ you drop

För några veckor sedan var jag på fest. Jag hade på mig svarta och rätt trista kläder, men förvandlade hela outfiten tack vare ett riktigt stort halsband i guld och knalliga läppar. Jag tyckte att det kanske var lite too much just då – men efter det har jag blivit helt såld. Såld på att faktiskt ta plats – för det är precis vad man gör i blingbling och läppstift.

Hela dagen har bestått av shopping och ikväll gick jag loss på Sephora. Nu är jag kittad för att vintern ska bli en enda lång fest!

Mitt första shoppingstopp Macy’s, jag gick direkt upp till tredje våningen och Calvin Klein. Här köper jag det mesta av mina varje-dag-kläder, och har så gjort i flera år.

Är du på Macy’s så kom ihåg att gå till visitors center så får du en visitor’s voucher som ger dig 10% rabatt på allt!


nyc shoppingNYC sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Maja: det finns en sökruta allra längst ner, där kan du skriva in sökord! Har dock inte så många tips i London dock, bara varit där en endaste gång på jobbresa under min bloggtid…

  Sara 2014-11-05 02:21:59
  Svara
 • Wow, snyggo!!! Jag mår fysiskt dåligt när jag tittar på dina underbara bilder från NY. Längtar alltid, alltid dit.

  coachmilla.com 2014-11-03 23:46:08 http://www.coachmilla.com
  Svara
 • Wow! Snyggt med läpparna.

  Linda 2014-11-03 08:30:38
  Svara
 • Om ingen har sagt det tidigare du borde använda mera färglada färger när du använder läppstift.

  Staffan 2014-11-02 23:50:48
  Svara
 • Döläckert. Verkligen.

  Madelaine 2014-11-02 23:12:34 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • You go girl! Ser fram emot att ha dig fullt kittat när du ska på toapremiär här på lördag!

  Annika 2014-11-02 18:39:32 http://strongday.se
  Svara
 • Fint! Blev också sugen på knalliga läppar nu! Du Sara, jag har en fråga. Hur söker en i din blogg nuförtiden? Jag vill söka igenom din blogg för att kolla om du har några London-rese-tips någonstans (har för mig det), men hittar inte alls att det går att göra längre. Går det? Tack & kärlek!

  Maja 2014-11-02 17:04:36
  Svara
 • Accessoarer och lite extra smink kan göra mycket! Åh, jag vill tillbaka till NY nu!

  Marja - Baka Sockerfritt 2014-11-02 11:22:32 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Vad roligt! Jag har också precis köpt mina första läppstift, ett mörkt, matt rosa, och ett knalligt rött! Hoppas få användning för det röda i helgen på en stor galafest, och hoppas jag känner mej bekväm i det!

  Bling it on!

  Åsa 2014-11-02 08:38:06 http://www.energikompaniet.ax/blogg
  Svara
 • Så fin. ha en fin dag. kramar

  Mari 2014-11-02 08:32:53 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Japp, läppstift är världens enklaste & snabbaste sätt att pigga upp omgivningen! Jag har alltid läppstift – och kan därmed skippa mascara och annan ögonmakeup. För det är något jag tidigt fick lära mig: antingen ögon eller mun, men inte bägge delarna. Den enda gång jag inte använder superstarka läppstift är när jag sminkar ögonen till fest, då går jag mer diskret på läpparna. Men till vardags? LÄPPSTIFT, jämt. (Och halsband)

  EmmaS 2014-11-02 07:17:59
  Svara
 • Vackra du! Och det är ju roligt med läppstift. Det borde jag också använda oftare.

  Snorkkis 2014-11-02 05:55:41 http://www.snorkkis.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger