I det senaste avsnittet från Oatly och Toni TV så sjunger Toni en låt han gjort själv. Han är för övrigt VD på Oatly vilket gör hela grejen fantastiskt rolig (ja, det är hans röst!). Det har för närvarande gjorts typ 20 filmer med Toni som kommer upp allt eftersom – dem kan ni se här. Hans egna favoritepisod är Janssons frestelse som kommer upp snart…

Det är för övrigt Forsman & Bodenfors som står bakom hela idéen att Toni ska stå på ett fält mellan Halmstad och Göteborg (där deras kontor ligger) och sjunga. De gjorde också supermegasuccén ”epic split”.

Oatly har nischat in sig på havredryck. Det är det enda de gör. Såhär säger de:

We don’t know anything about almonds or soy or rice or low-fat cows. All we know is oats. How to grow them, harvest them, choose them and turn them into liquid goodness. It was our original idea in the early 1990s to find an alternative to milk that was more in tune with the needs of the human body and the planet, and it is our idea to continue to make the best, most amazing liquid oats that you will find anywhere. Hope that is okay with you.

Jag använde havremjölk senast imorse när jag gjorde en mean green protein smoothie. Gröna smoothies kan bli lite gräsiga i smaken men jag har fått inside information och vet vilket trick man ska ta till för att få en riktigt god grön smoothie. Hemligheten heter ananas!

Kanske har du fler knep? Jag vill att hela hösten ska bli en lång orgie i gröna smoothies. Vilka är dina bästa tips på gröna smoothies? Gärna med havremjölk som bas!

I min mean green protein smoothie så mixade jag: havremjölk, banan, ananas, hampaprotein och bladspenat, grönt superpulver (en mix av lite olika saker) och gojibär (inte grönt men en superingrediens).

Smoothien blev krämig och lite lagom söt – en grön proteinbomb. Nu vill jag ha dina tips!

[insert]green protein smoothie oatly[/insert][insert]green protein smoothie oatly[/insert]

Detta är en delvis sponsrad post

0