Vad kostar din tid, frågar Rent08 och skriver ”vi säljer olika sorters tider: familjetid, träningstid, arbetstid, egentid, kvalitetstid, fritid, annan tid…”

Jag tar ett gäng träningstimmar tack, så jag har som vanligt packat min Stockholmsväska med träningskläder men till skillnad från de senaste helgerna så ska jag också hinna träna när jag är här. För jag har fått några timmar av Rent08 – de har varit i vår just nu extremt fina lägenhet på Kungsholmen och städat. Imorgon ska jag till och med bjuda hem sällskap på middag och jag behöver inte tänka på hur här ser ut för det är redan rent och snyggt.

Jag är rätt dålig på att städa. Fråga Annika, sist hon besökte mig i Åre fick hon styra upp mitt kök. Nu vill jag helst snapchatta henne en bild varje dag för att visa att jag håller ordning – jag är riktigt stolt över det. Men i somras anlitade jag städning i Åre och inför vintersäsongen kommer jag att göra det igen. Och nu har även Stockholmslägenheten blivit skinande ren med skurade golv och nytvättade fönster och allt det där.

Det var en lättnad att öppna ytterdörren efter 65 mil i bil från Åre via fredagskaos i city. Jag trotsade trafiken och körde rätt in i Kungsan med fullpackad bil. Årechoklad och startnummer till Skutskjutet skulle levereras till Winter Show! Sedan direkt ut till Hammarby Sjöstad och leta parkering i 45 minuter. Nej jag skämtar inte! Jag gjorde som alla andra i det kvarteret och felparkerade i några timmar för att äta fredagstacos innan jag rattade hem till Kungsholmen.

Idag började arbetsdagen himlans tidigt och någonstans mitt i kollektivtrafiken ska jag svida om för 30-årskalas, jag har inte så många minuters marginal att spela på.

Imorgon bitti ska jag kanske kompisjogga på morgonen, sedan ut till Winter Show igen. Och sedan ha söndagsmys med härligt middagssällskap innan det är måndagsmorgon och då ska jag definitivt checka in min träningstimme från Rent08. Sedan har jag ett gäng jobbgrejer att leverera under dagen innan jag träffar osteopaten på eftermiddagen – och sedan kör 30 mil norrut igen. Till tystnaden.

[insert]sara träningsglädje[/insert]

0