Var det någon av er som såg Så mycket bättre i lördags? Jag missade (jag var ju på 30-årsfest och doftade eldkorg) men ska försöka komma ikapp. Oatly är med som sponsor – och vad jag tycker om Oatlys förpackningar har jag ju skrivit här.

Eftersom jag tycker det är kul att berätta när jag verkligen gillar något (och inte bara när något är dåligt) så passade jag på att gå in på deras sajt och faktiskt berätta för dem hur bra jag tycker att de är – och då fick jag svar från Toni, deras VD. Här är han förresten, Toni, med sin egna TV-kanal: ”Toni TV” på ”Oatly TV”!

Senast jag använde havremjölk var i torsdags när jag skulle göra crêpes. Jag gjorde vispade ihop 2 ägg, ca 2 dl havremjöl (mixa havregryn med stavmixer eller köp på i butik på den glutenfria hyllan), ca 2 dl havremjölk, lite fiberhusk och lite havssalt. Sedan stekte jag dem i kokosolja. De blev riktigt fluffiga och fina. Sedan rullade jag in bladspenat, parmaskinka och riven Västerbottensost och gräddade dem några minuter i 200 graders värme. Supergott!

[insert]crëpes havremjölk[/insert][insert] crëpes havremjölk[/insert]

Detta är ett delvis sponsrat inlägg

0