Jag vaknade upp på Kungsholmen imorse. Det kändes ovant, och min första tanke var att vi måste flytta! Det var ett sådant liv här igår kväll; folk, trafik och myller. Inget särskilt hände. Det vara bara Stockholms innerstad i vanlig ordning. Men jag drömde ändå lite om en lägenhet på Östermalm – en av de mer tråkiga stadsdelarna i Stockholm. Jag har blivit för gammal för mitt kvarter tror jag!

[insert]Hay[/insert]

När de öppnat på St Görans sjukhus promenerade jag dit för att ta blodprov. Jag har fått testa genom One Lab och tänkte jämföra lite med det blodprov jag tog häromveckan eftersom lite olika saker testas.

[insert]espresso house

[/insert]

På vägen hem gick jag förbi Espresso house. Vilken lyx! Jag älskar latte i pappmugg; det är en av de små saker jag uppskattar mest när jag är utanför Åre.

[insert]IMG_4454 lindahls[/insert][insert] IMG_4450 bounce[/insert]

När jag satt och jobbade som bäst plingade det på dörren med en leverans från Lindahls med deras nya grekiska drickyoghurt. God! Bra med naturell yoghurt – även om citronsmaken var supergod. Lite senare stod det en korg med äpplen och bollar från Bounce utanför dörren i nya smaker.

[insert]IMG_4460 reseförpackningar[/insert]

Jag blev lite trött på alla grejer jag hade hemma så jag började slänga en massa – men hittade detta kit med smarta reseförpackningar. Snacka om skåpfynd! Perfekt för mig som reser med handbagage!

[insert]
superfeet[/insert]

Jag hade några ärenden på stan, till min tandläkare bland annat, och trots buss- och tunnelåkande har dessa skor vandrat typ 10 000 steg idag. Utan att jag knappt ansträngt mig.

[insert]kobo doftljus[/insert]

Sedan, när det blev mörkt och rätt så mysigt i mina kvarter, tände jag ett av mina favoritdoftljus. Kobo gör många härliga dofter som jag gillar och jag blev glad att detta fortfarande har många timmars brinntid kvar.

0