Det råder cykelfeber i Sverige. Jag är spekulant på en cyclocross men typ alla 2015 års modeller (som jag vill ha) är slut. Det cyklas mountainbike som aldrig förr och nyligen släpptes platserna till Cykelvasan. Det har redan börjat snackas träning och mountainbike är tacksamt för man kan ju köra typ jämt, hela året om.

Idag gick ett av mina favoritställen, Högbo, ut med att de anställer en världsmästare i mountainbike för att storsatsa på mtb. Magnus Palmberg, trefaldig svensk mästare och nybliven världsmästare i mtb crosscountry ska göra Högbo till ett mecka för mountainbike.

Idag finns det redan spår på 9, 10, 15 och 20 km – man kan hyra cyklar och det anordnas cykelhelger (mer info finns här). Men nu vill man toppa sig ännu mer och därför tar man in ett proffs för att göra det riktigt bra.

Högbo är redan ett officiellt Vasaloppscenter i och med sina fina längdspår – och nu vill man göra Högbo känt som en komplett träningsarena och att skapa Högbo MTB Arena där nationellt storlopp, cykelbutik, teknikträning bland annat står på önskelistan.

[insert]högbo mtb[/insert][insert] högbo mtb[/insert][insert] mtb i högbo[/insert] Känner ni igen Lantto? Vi var där för några somrar sedan och cyklade mtb!

0