Vissa dagar är lite härligare än andra. Idag är en sådan dag.

Jag har några vänner på besök och jag tog med dem på frukost och spa på Copperhill. Vi låg satt länge i utomhusjacuzzin och hade det himla bra. Himlen var blå och solen var sådär fantastisk som den vanligtvis är en vacker vinterdag.

Runt klockan 14 rullade vi ner från berget mot byn. Jag har inte varit på Åre Chokladfabrik på evigheter så vi åkte dit och åt – och köpte choklad. Mina favoriter är tryfflarna med saffran och de med hjortron. Vi var hungriga och tyckte inte riktigt att choklad funkade som lunch så vi gick in på Åre Delikatess och åt lunch. Jag valde renskav med hjortronmylta!

Nu är det dags att gå in på byn igen; en härlig kväll med ännu fler vänner väntar. Det är som att solen gör allting bra idag. Och ett härligt gäng vänner såklart!

[insert]åre copperhill[/insert][insert] åre copperhill[/insert][insert] åre copperhill[/insert][insert] åre copperhill[/insert][insert]åre copperhill[/insert][insert] åre chokladfabrik[/insert][insert]åre delikatess[/insert][insert] åre delikatess[/insert][insert]åre delikatess[/insert]

0