Äventyret kan börja! Jag är äntligen på väg mot New York. Denna stad som jag har varit i ganska många gånger nu, och som är så härlig på sitt alldeles egna sätt. Jag har för länge sedan slutat plöja en massa tips från allehanda ställen och är mycket bättre på att filtrera utifrån vad jag gillar.

Jag gillar en god burgare. Och så gillar jag att springa. Och så gillar jag en grym juice eller smoothie.

Därför har jag siktet inställt på Juice press. Det får bli en av nyheterna på denna resa, som i vanlig ordning kommer att innehålla en del gamla favoriter och förhoppningsvis några nya. Jag har också bokat in mig på Soul Cycle och Row House.

Så, nu ska jag slurpa i mig denna gröna smoothie som jag blev tipsad om i kommentarsfältet. Apelsin, avokado, grönkål, citron och ingefära. Jag stoppade i ett par ananasskivor också!

Jag har på senare tid fått en massa tips för er och jag är sjukt tacksam. Massor med kul recept och varianter på recept som jag lägger upp. Det är superkul! Fortsätt tipsa om det finns fler juicebarer eller andra härliga ställen i NYC som ni tror jag gillar. Ni har förmodligen rätt bra koll på min stil och smak!

[insert]green kale smoothie[/insert][insert] green kale smoothie[/insert]

0