Jag har min bucket list för oktober längst fram i minnesbanken och blev så glad när det dök upp en tung låda på posten idag: med produkter från Dr Organic. Shower gels och bodylotions – i härliga dofter! Inte fruktigt sött utan med sköna, svala toner av lavendel, aloe vera och flirtande kokos som ger sommarminnen från en tid som fortfarande ligger nära.

Vi har nog alla våra grejer, saker som inte är en big deal för mänskligheten men som är en big deal för var och en av oss. Min grej är duschcréme. För 6 år sedan skrev jag detta inlägg. Numer behöver jag inte förtjäna den på samma sätt som jag kände förr – men det är ändå en grej som är viktig för mig på ett märkligt sätt.

Citrus är min allra bästa doft, och jag har verkligen gillat denna ekologiska duschréme från Nourish. Men – kokos går alltid hem en mörk och ruggig höstkväll och lavendel känns kärleksfullt och mjukt och sofistikerat. Perfekt för de kvällar man bara vill mysa och ta det lugnt och inte alls piggas upp av citrus.

Bodystore har bådeDr Organics och Nourish. Båda märkena är ekologiska. Där kan du också läsa allt som dessa märken inte innehåller, till exempel parabener och sådant.

[insert]dr organic - ekologisk shower gel[/insert][insert] dr organic - ekologisk shower gel[/insert][insert] dr organic ekologisk body butter[/insert][insert] dr organic coconut body lotion[/insert]

0