Det finns flera slags DIY. Sådant här kul pyssel till exempel – och så större grejer som berör livet som jobb och så. Då kan man do it yourself på flera olika sätt. Att vara egenföretagare är en av dem.

Jag hade Katta över på middag igår kväll och vi satt och snackade om livet som egen en lång, lång stund. Vi räknade lite på vad man måste dra in och sådant där. I mitt eget liv som egenföretagare, eller kombination av egenföretagare och anställd, så räknar jag aldrig in min inkomst som härrör direkt från bloggen.

Den här bloggen har funnits i nästan 10 år och under minst hälften av de åren har jag varit extremt noga med att jag inte ska vara synonymt med min blogg för det vore oändligt svårt att hitta till sig själv den dagen bloggen går i graven. Därför vill jag se bloggen som en riktigt bra kompis snarare än min livhanke. För jag tycker dessutom att man ska sluta på topp, den dagen man bestämmer sig för att nu får det vara slutbloggat. Och att blogga bara för att ha en inkomst är inget jag personligen vill göra. Jag vill blogga för att det är roligt.

Med det sagt så har jag verkligen inga planer på att sluta blogga. Det är ju nu det är roligt! Och även om bloggen tar mest tid av alla mina jobb så är det fortfarande bonusinkomster. Budgeten för mitt liv räknar jag på utifrån annat. För mig är det viktigt att det ska vara roligt att blogga – och aldrig ett måste. Det är nog därför jag heller aldrig haft ångest över de dagar som går som förblir totalt obloggade. De är få – men de finns.

[insert]nike tech tiger sara[/insert][insert] nike tech tiger sara[/insert]

0