Det är så jäkla skönt med måndag. Skönt att vakna tidigt och höra en försiktig knackning på ytterdörren. Det var Annika som kom – vi skulle gå morgonpromenad. Skönt att gå längs välkänd väg längs Riddarfjärden och att sedan småprata lite med tjejen på Fabrique. Skönt att ha tid att andas.

För jäklar vilken helg! Jag har gått runt med dunjacka i ett 15-gradigt Stockholm, haft skidglasögonen i pannan, det har snöat i Åretältet i Kungsträdgården och jag har suttit med rödmålade läppar på en 30-årsfest med den där tydliga rökdoften i håret som man får när man står bredvid en eldkorg en hel dag.

Men det var då det. Idag är det måndag. Måndag och 10 dagar kvar till NYC, 25 dagar kvar till Paris, 38 dagar kvar till Curacao, 54 dagar kvar till Lucia, 65 dagar kvar till jul och 72 dagar kvar på det här året.

[insert]sara helg[/insert]

0