1. Gör något snällt för någon annan. Håll upp en dörr, köp Situation Stockholm eller Rosa Bandet, ge en komplimang till kollegan när den gjort något bra…

2. Gör något snällt för dig själv. Klappa dig själv på axeln och tänk uppmuntrande tankar om det du nyss gjort, när du tränar – tacka kroppen för den insats den gjort, tänk på några saker du gjorde riktigt bra innan du somnar.

3. Läser du många bloggar men kommenterar sällan? Skriv en kommentar hos i alla fall en av dem och berättar att du läser och att du vill säga hej. Du anar inte vad glad man blir av kommentarer. Varje kommentar är som ett lyckopiller i en burk.

4. Beta av något på den där listan över grejer som du borde ta tag i. Oftast är det inte så jobbigt när man väl gör det. Det kan vara mer stressande att ha grejerna på den där listan, än att faktiskt beta av en och annan sak.

5. Följ med på #lunchpromenaden. Tagga på Facebook eller på Instagram. 30 minuter med start klockan 12 – oavsett var i landet du är.

[insert]nike tech[/insert]

0