Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fail

Jag sitter på mormors soffa på gården i Hälsingland och jobbar. Jag är stuck. I Åre är det vitt och vinter men sommarbilen Charlie står stadigt på grusplanen med sina sommarsulor. Det går nog inte lika stadigt när det är snömodd på vägen. Stort fail på det.

Som tur är fixade morfar i ordning vinterdäck på sin bil så jag får köra Mercedes de sista 40 milen upp till Åre och sedan ta en tur ner hit till Hälsingland om några dagar igen för att byta till min bil – och dessutom byta däck. Det ska bli plusgrader i Åre igen till helgen men jag behöver åka uppåt nu för jobb och möten och sådant.

Det finns fler exempel på fail i mitt liv. Det var till exempel så himla gråruggigt ute imorse så jag orkade faktiskt inte snöra på mig skorna för morgonjogg. Dessutom har jag haft lite för mycket i huvudet de senaste dagarna så jag har glömt både ett och annat. Men jag hittade däremot en massa dollar i en burk hemma i ett skåp igår så då blev jag glad – perfekt med tillskott till kassan inför resan till New York!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åhh, är det snö i Åre? Ska dit en vecka över julen, har du några bra tips? Ser verkligen fram emot skidåkning, promenader i snön och underställsmys!

  Emmi 2014-10-22 07:41:01 http://explorista.se
  Svara
 • Men Mia: ja himla fint där alltså!!

  Emilia: trevlig överraskning! 🙂

  Sara 2014-10-21 20:16:26
  Svara
 • Jag brukar också ha en del valuta hemma, då i polska zloty, då jag besöker Polen nån gång per år. Och jag brukar glömma bort de där slantarna, tills det är dags att åka igen!

  Emilia 2014-10-21 19:58:39 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Och där kom en stor portion hälsingelängtan 🙂 Kör försiktigt bara..

  Men Mia! 2014-10-21 12:28:40 http://www.menmia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk