Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Toni TV

Var det någon av er som såg Så mycket bättre i lördags? Jag missade (jag var ju på 30-årsfest och doftade eldkorg) men ska försöka komma ikapp. Oatly är med som sponsor – och vad jag tycker om Oatlys förpackningar har jag ju skrivit här.

Eftersom jag tycker det är kul att berätta när jag verkligen gillar något (och inte bara när något är dåligt) så passade jag på att gå in på deras sajt och faktiskt berätta för dem hur bra jag tycker att de är – och då fick jag svar från Toni, deras VD. Här är han förresten, Toni, med sin egna TV-kanal: ”Toni TV” på ”Oatly TV”!

Senast jag använde havremjölk var i torsdags när jag skulle göra crêpes. Jag gjorde vispade ihop 2 ägg, ca 2 dl havremjöl (mixa havregryn med stavmixer eller köp på i butik på den glutenfria hyllan), ca 2 dl havremjölk, lite fiberhusk och lite havssalt. Sedan stekte jag dem i kokosolja. De blev riktigt fluffiga och fina. Sedan rullade jag in bladspenat, parmaskinka och riven Västerbottensost och gräddade dem några minuter i 200 graders värme. Supergott!

crëpes havremjölk crëpes havremjölk

Detta är ett delvis sponsrat inlägg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk