Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningstid

Vad kostar din tid, frågar Rent08 och skriver ”vi säljer olika sorters tider: familjetid, träningstid, arbetstid, egentid, kvalitetstid, fritid, annan tid…”

Jag tar ett gäng träningstimmar tack, så jag har som vanligt packat min Stockholmsväska med träningskläder men till skillnad från de senaste helgerna så ska jag också hinna träna när jag är här. För jag har fått några timmar av Rent08 – de har varit i vår just nu extremt fina lägenhet på Kungsholmen och städat. Imorgon ska jag till och med bjuda hem sällskap på middag och jag behöver inte tänka på hur här ser ut för det är redan rent och snyggt.

Jag är rätt dålig på att städa. Fråga Annika, sist hon besökte mig i Åre fick hon styra upp mitt kök. Nu vill jag helst snapchatta henne en bild varje dag för att visa att jag håller ordning – jag är riktigt stolt över det. Men i somras anlitade jag städning i Åre och inför vintersäsongen kommer jag att göra det igen. Och nu har även Stockholmslägenheten blivit skinande ren med skurade golv och nytvättade fönster och allt det där.

Det var en lättnad att öppna ytterdörren efter 65 mil i bil från Åre via fredagskaos i city. Jag trotsade trafiken och körde rätt in i Kungsan med fullpackad bil. Årechoklad och startnummer till Skutskjutet skulle levereras till Winter Show! Sedan direkt ut till Hammarby Sjöstad och leta parkering i 45 minuter. Nej jag skämtar inte! Jag gjorde som alla andra i det kvarteret och felparkerade i några timmar för att äta fredagstacos innan jag rattade hem till Kungsholmen.

Idag började arbetsdagen himlans tidigt och någonstans mitt i kollektivtrafiken ska jag svida om för 30-årskalas, jag har inte så många minuters marginal att spela på.

Imorgon bitti ska jag kanske kompisjogga på morgonen, sedan ut till Winter Show igen. Och sedan ha söndagsmys med härligt middagssällskap innan det är måndagsmorgon och då ska jag definitivt checka in min träningstimme från Rent08. Sedan har jag ett gäng jobbgrejer att leverera under dagen innan jag träffar osteopaten på eftermiddagen – och sedan kör 30 mil norrut igen. Till tystnaden.

sara träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Anna: stort tack för din feedback!

  Annika: 🙂

  Katta: så härligt att ses igår

  Emilia: tack för din feedback

  Annie: min tid är sjukt dyrbar känner jag…

  Madelaine: håller helt med

  Sara 2014-10-20 11:43:40
  Svara
 • Håller med Katten, jäklar vad smart att sälja tid.
  Att få städat hemma låter riktigt gött. Vilken härlig lyx.
  Har man dåligt med tid eller nästan aldrig hemma är det ju himla skönt att landa emellanåt i sin välstädade oas.

  Madelaine 2014-10-20 09:37:27 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Ja bra resonemang- vad kostar ens tid egentligen? Hoppas du hade en toppenhelg!!!!

  Svara
 • Städat hem är nog harmoni trots allt. Och samtidigt begränsat med tid. Allt fler byter städtid mot annat och den gemensamma nämnaren tycks vara en lättnad. Inte alls dumt! Gillar designen men kanske något överdimensionerat med så stora bilder. Däremot är bilderna som vanligt en dröm!

  Emilia 2014-10-19 19:14:50 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Åh vad jag tycker om att läsa här – och det där med att sälja tid – vilket genidrag! Det är ju verkligen det som det handlar om.
  Jag ser fram emot att få hänga med dig och blir lite sugen på måndagsträningen – vad har du tänkt hitta på?
  Tänkte kika förbi i Kungsan imorrn 🙂

  Katten - Bucket Life 2014-10-18 22:21:30 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Länge sedan jag fick snap på köket nu ju!! Anar varför!!

  Annika 2014-10-18 19:55:41 http://strongday.se
  Svara
 • Jag älskar verkligen din blogg! Dina bilder är helt fantastiska, dina texter alldeles lagom långa och alltid så välskrivna, och jag känner nästan som ett lugn varje gång jag kommer in på din blogg! Jag känner dock att jag måste få ge lite feedback på den nya bloggdesignen… den är supersnygg! Men, det som jag inte riktigt ”gillar” med den är att man måste klicka på varje inlägg för att läsa det, det tycker jag är lite jobbigt. För min egen smak tycker jag också bilderna blir lite väl stora. Din förra gillade jag så mycket eftersom allt var liksom i alldeles lagom proportioner och lätt att kolla på inläggen 🙂 förnyelse är dock självklart alltid kul, och jag älskar din blogg oavsett vad! 🙂

  Ha en fin helg!

  Anna 2014-10-18 17:31:34
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger