Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hello world!

Ja, det känns lite som ”hej världen” varje gång jag byter kläder på den här bloggen. Såhär i efterhand önskar jag att jag sparat alla versioner som bloggen funnits i. Kommer ni ihåg när den här bloggen var en blogspotblogg? Eller när jag låg på Spotlife till exempel? Efter det har den här tjejen fixat min look och alltid när hon föreslår en ny idé kan jag inte hålla mig till tåls utan studsar på stolen tills allt är klart.

Det ni nu ser är en lite ny version av bloggen Träningsglädje. Jag hoppas ni gillar det!

För några veckor sedan fick jag ett mail från ett produktionsbolag som gör film och den där karamellen har jag funderat på länge. Diskuterat det fram och tillbaka och kommit fram till ett svar.

Ibland kan det vara bra att lyssna till sina egna råd. Ja, de som man ger till andra alltså. Jag har utvecklat ett tydligt ”varför” med den här bloggen och det är just detta varför som jag använder som min grundstomme när jag fattar beslut; stort som smått.

Hade jag inte haft mitt varför hade jag vacklat rätt så ofta och inte vetat åt vilket håll jag ska styra det jag gör, vad jag ska säga ja till och vad som lämnas bäst därhän.

Att ha ett ”varför” är alltid bra. Till exempel med sitt jobb, sin hobby – oavsett vad det är, eller också faktiskt sitt liv.

Jag uppmanar dig att fundera på ditt varför! Och om du vill; att också dela med dig i en kommentar.

sara träningsglädje sara träningsglädjesara träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Nellie: kul att du gillar! rss – man kan läsa via bloglovin eller feedly, det är två verktyg för att läsa via rss.

  Sara 2014-10-15 23:06:51
  Svara
 • Jag älskar den moderna looken! Mycket snack om klick ser jag…och jag undrar lite försynt vad som menas med att läsa via rss (har tydligen helt missat detta)?

  Nellie 2014-10-15 23:03:22 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Louise: du behöver inte klicka tillbaka – nästa inlägg är längst ner. annars, läs via rss – det funkar ju fint nu! 🙂

  Sara 2014-10-15 22:09:29
  Svara
 • Ser att många redan skrivit precis samma som jag tänkte göra… Dvs ursnygg och cool look! Din blogg har sedan länge legat på topp vad gäller snygga bilder och här blir detta bara ännu bättre! Men. Även jag tycker inte alls om formatet med att klicka sig fram och tillbaka för att läsa inlägg. För övrigt inte ett klick extra utan två per inlägg – klick, och tillbaka klick 😉 Big deal? No. Men stör verkligen läsvänligheten.

  louise 2014-10-15 21:45:08
  Svara
 • Emma & Janicke: jag kan avslöja att det är lika många klick att kommentera på denna blogg nu som förut. och det vore ju kul om alla kommenterade jämt – så inte fler klick då alltså. sedan är det såklart ni som bestämmer om ni vill stanna eller inte, jag är glad att ha er här!

  Sara 2014-10-15 20:06:12
  Svara
 • Håller med de flesta – ursnygg sajt: grymma bilder, cool layout – men jag tycker inte den passar för bloggformatet. Alldeles för komplicerat att komma till texten. Kan tyckas att det är en låg tröskel att klicka sig fram till texten men det stör upplevelsen och det flow man är inne när man browsar webben. Jag tror du kommer tappa många läsare på detta.

  Janicke 2014-10-15 19:00:16
  Svara
 • Din blogg är alltid supersnygg Sara och jag älskar det mesta med den. Den gör mig på bra humör, den ger mig inspiration och den gör att jag funderar lite extra ibland, som just nu på det här med varför kring saker och ting.

  Men.. Jag gillar inte heller det där extra klicket och blir ledsen på mig själv när jag tänker att det kanske gör att jag inte orkar läsa lika många inlägg från dig längre om jag måste klicka mig fram till varje. Jag läser inte varje dag utan mycket på en gång och då blir det inte bara 1 sek extra klick utan många. Och jag som inte vill missa något för allt är ju så bra! Jag hoppas jag hinner läsa ändå, för som sagt är det ju den bästa bloggen!

  Emma 2014-10-15 16:37:34
  Svara
 • Dorotea: ja vist är det himla bra med varför!

  Emma: ja det krävs ett klick till per inlägg.

  Sara 2014-10-15 13:29:02
  Svara
 • Jättesnyggt och jag älskar dina stora bilder 🙂 Men håller med Sofia om de extra klicken, inget jag avskyr, men det blir mer komplicerat att gå in och läsa flera inlägg om man som jag går in några gånger i veckan och scrollar igenom alla på en gång!

  Emma 2014-10-15 12:32:16 http://ptbyemma.se
  Svara
 • Snygg layout! Jag älskar ju dina foton så jag blir bara glad att det är det första jag ser. Att behöva klicka in till inlägget stör mig inte alls.

  Mitt varför? Det har jag klart och tydligt för mig i nästan allt jag gör. Jag är en person som vill ha saker tydligt för mig så allt finns nedskrivet i anteckningsböcker. Jag har olika varför för olika saker men allt går i linje med varandra. Mycket viktigt!

  Tack för din finfina blogg!

  Dorotea Petttersson 2014-10-15 11:51:02 http://www.dorro.se
  Svara
 • Åsa & Sara: jag respekterar det ni säger. Tar ca 1 sekund dock. Tur det finns fler bloggar – om ni inte väljer att läsa via rss förstås, då är det ju inga klick. 🙂

  Sara 2014-10-15 10:50:58
  Svara
 • Ledsen, men jag ogillar starkt när jag måste klicka på varje inlägg för att kunna läsa. Det blir alldeles för hattigt och tar för lång tid. Finns säkert poänger med det också, men det passar inte mig.
  Mvh, Sara

  Sara 2014-10-15 10:47:08
  Svara
 • Snygga bilder men ogillar verkligen när hela inlägg inte visas på en gång och nu är det dessutom inte ens en ingress som kanske lockar in mig. Jag kommer inte att klicka en extra gång…

  Åsa 2014-10-15 10:30:45
  Svara
 • Linda: läs via rss annars. bloggen går att läsa där nu.

  Upp&Hoppa: jobbigt att avsky grejer. 😉

  Madelaine: tack! ja, magkänslan är bra. den lyssnar jag också på!

  Sara 2014-10-15 09:35:02
  Svara
 • Riktigt snygg look du har på bloggen nu. Gillar inte när det är för plottrigt. Det här är en riktigt läcker design.
  Vad kul med produktionsbolaget. Verkligen spännande.
  Det där med att ställa sig frågan varför är riktigt bra.
  Får nog själv fundera lite närmre på det där men jag tycker nog magkänslan oftast visar vilken väg jag ska gå. Det beror lite på vad det gäller men en fråga jag tycker är viktig att ställa mig regelbundet är; Mår jag bra av det här?

  Madelaine 2014-10-15 08:49:43 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Jag älskar att det är bildstyrt, och det är såklart kanonfint! …men avskyr (iofs ett starkt ord, men det r min känsla) extra klicken. På mobil pallar jag inte – endast på dator, och inte flera gånger per dag. Men jäklar vad det bygger sidvisningar – och sådant ka ju vara intressant utifrån andra perspektiv! 🙂

  uppochhoppa 2014-10-15 08:48:10 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Lite svårnavigerat och jag upplever känslan att jag lätt missar inlägg. Men det kanske är en vanesak. Risken är tyvärr att man slutar klicka in här om man upplever det för klyddigt 🙂

  Linda 2014-10-15 08:14:59
  Svara
 • Jenny (igen): om du inte läser via rss då…

  Sara 2014-10-14 22:22:30
  Svara
 • Jenny: ja, det blir ett extra klick.

  Sara 2014-10-14 22:22:15
  Svara
 • Alltså, det är ju galet snyggt och proffsigt! Känns som ett glossigt magasin.

  Men…jag vet inte hur andra läser bloggar, men personligen avskyr jag bloggar där inte posterna är i fulltext redan på startsidan. Att man ska behöva klicka för att läsa hela inlägget. Jag kollar ofta på språng och vet med mig att jag många gånger tänker ”nej, det där låter inte så roligt” och klickar inte, bara för att det är just ett extra moment. Och jag som kanske kollar var tredje, fjärde dag, måste då alltså ta ställning till och välja om jag ska klicka på 4-5 olika blogginlägg, istället för att bara få det kronologiskt serverat i en lista.

  Men det är alltså jag, det finns säkert lika många sätt att läsa bloggar som det finns bloggläsare och bloggare. Jag är old school. Men, som sagt, sjukt snyggt!

  Jenny 2014-10-14 22:18:14
  Svara
 • Keron: visste du skulle gilla det 🙂

  Katten: det tycker jag med!

  Träningsglädje 2014-10-14 20:42:57 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Snyggt som bara den! Du och Jessica ger bloggandet en ny standard, proffsigast och bäst paketerat. Kul att följa på håll! Well done och keep it up!

  Magnus 2014-10-14 20:42:06
  Svara
 • kolla internet archive. Chansen är stor att dina gamla versioner ligger där

  Mattias 2014-10-14 20:28:06 http://mattiashandley.se
  Svara
 • Vore ju fantastiskt kul att se dina gamla kostymer 🙂 Och jag ska nog börja spara mina faktiskt. Jag har sparat själva innehållet i mina gamla bloggar, men inte layouten.

  Ditt varför fungerar väldigt bra tycker jag – du är grym Sara 🙂

  Katten - Bucket Life 2014-10-14 20:16:26 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Nog minns vi blogspot men inte så mkt spotlife… 🙂 jag gillar framförallt att det går att läsa hela inlägget direkt från bloglovin appen!

  Keron 2014-10-14 18:08:00
  Svara
 • Ag: kul att du gillar!!

  Åsa: snart vinter!

  Träningsglädje 2014-10-14 16:01:54
  Svara
 • Åhh, dina bilder får mej att bli sugen på dunjacka! 🙂

  Åsa 2014-10-14 14:28:32 http://www.energikompaniet.ax/blogg
  Svara
 • Angående ett tidigare inlägg: The Model Health Show ar ju asbra – tack for tipset.

  Ag 2014-10-14 13:58:14
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger