Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Countdown

Att springa är att leva, skrev jag häromdagen. Att resa är också att leva och förmodligen det jag lägger allra mest pengar på – tillsammans med mat. När min sambo började började samarbeta med flygbolaget KLM i våras var det så väldigt lustigt eftersom vi båda med gott samvete kan säga att vi helst flyger med dem oavsett – detta skrev jag till exempel för några år sedan. Så yes, det är med KLM vi flyger med till New York i höst – och även till Karibien rätt så snart.

Eftersom det är en höst som går i full fart så tänkte jag göra en liten countdown. Igår morse tog jag med mig almanackan till Fabrique och satte mig ner med min söndagsfrukost och gick igenom veckorna och styrde upp – mest mentalt – hur det ser ut framöver.

Om 1 vecka: är jag på Winter Show i Kungsträdgården. Jag kommer stå i det tält som Åre har – kom förbi och säg hej.  Jag är där förmodligen på lördag morgon/förmiddag och söndag eftermiddag.

Om 3 veckor: packar jag väskan och åker till New York några dagar. Jag vet att det är många marathonfokuserade bloggare som ska åka dit men på den här bloggen blir det inte så mycket löpning utan mer annan träning.

Om 5 veckor: åker jag till Paris med min fotografbrorsa och min mamma. Jag knölade mig in i deras planering i sista sekund. Jag har aldrig varit i Paris och kan inte heller prata franska trots typ 10 års väl godkända (enligt dåvarande betygssystem) franskalektioner i grundskolan. Att jag inte tycker att jag kan prata franska kan i och för sig bero på att jag aldrig riktigt pratat franska sedan min sista franskalektion på sent 1990-tal.

Om 7 veckor: letar jag fram solskyddet, packar både löparskor och bikini och åker till Karibien. Det går en hel hög med lopp av stapeln på ön Curacao: 5, 10, 15, 21 och 42 km – KLM Curacao Marathon. Kolla in när första start är! Jag har inte bestämt vilken distans jag ska springa men min sambo siktar, sin vana trogen, på ett marathon.

Om 9 veckor: är det stor öppningshelg med snö, test och fest i Åre. Jag gillar den här helgen så himla mycket för att det ligger så härligt mycket förväntan i luften över den kommande skidsäsongen. Och för att jag nästan alltid spenderat den med härliga vänner. När vi träffade Å&E i lördags kväll så längtade vi nog alla efter snö och skidåkning.

Om 11 veckor: är det jul. Enough said.

Träningsglädje Sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • nice photo)

  Daria Kelsh 2014-10-15 15:09:21 http://dariakelsh.blogspot.com
  Svara
 • Madelaine: tack, roligt att du tycker det! jag lovar – ska berätta allt!

  admin 2014-10-14 09:46:58
  Svara
 • Oj, vad konstigt,, hela min text kom inte med?
  I alla fall,, riktigt snyggt du gjort det här inne..
  Jag är nog mest impad över Paris, 😉 har aldrig varit där heller, vill gärna dit,, måste dit känner jag. Berätta gärna allt när du är där.

  Madelaine 2014-10-14 09:33:58 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Å vad häftigt du gjort om här

  Madelaine 2014-10-14 09:29:27 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Erika: jag är nästan avis på mej själv!

  Anna: häng med på soul cycle

  Jeanna: fniss! 😉

  Nellie: jag lovar dig många!! hängde du med förra gången jag var i karibien?

  Ingmarie: ja rätt ok faktiskt… 😉

  Sara 2014-10-13 21:36:07
  Svara
 • Vilken höst! WOW!!!!

  Ingmarie 2014-10-13 21:16:00 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Längtar på?!? Ja ja, du förstår vad jag menar… 🙂

  Nellie 2014-10-13 21:05:23 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Det låter som en riktigt härlig höst. Jag längtar redan på att se bilder från Karibien.

  Nellie 2014-10-13 21:04:22 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • OK, nu har jag läst texten också, blev så himla upphetsad, hehe.

  jeanna 2014-10-13 17:13:29 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Åh, ska du också till Karibien? Berätta, berätta! Jag ska till Dominikanska över jul etc.

  jeanna 2014-10-13 17:12:33 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Galet spännande höst du har framför dig! Ser fram emot att läsa om din övriga träning i New York, behöver alla tips jag kan få. Man kan ju inte ”bara” springa marathon när man tagit sig ända dit 🙂

  Anna (orka mera) 2014-10-13 13:09:10 http://piggelina.se
  Svara
 • men alltså Karibien!! Jag är så sjukt avis på dej 😀

  Erika 2014-10-13 13:09:03 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk