Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stockholm

Jag vaknade upp på Kungsholmen imorse. Det kändes ovant, och min första tanke var att vi måste flytta! Det var ett sådant liv här igår kväll; folk, trafik och myller. Inget särskilt hände. Det vara bara Stockholms innerstad i vanlig ordning. Men jag drömde ändå lite om en lägenhet på Östermalm – en av de mer tråkiga stadsdelarna i Stockholm. Jag har blivit för gammal för mitt kvarter tror jag!

Hay

När de öppnat på St Görans sjukhus promenerade jag dit för att ta blodprov. Jag har fått testa genom One Lab och tänkte jämföra lite med det blodprov jag tog häromveckan eftersom lite olika saker testas.

espresso house

På vägen hem gick jag förbi Espresso house. Vilken lyx! Jag älskar latte i pappmugg; det är en av de små saker jag uppskattar mest när jag är utanför Åre.

IMG_4454 lindahls IMG_4450 bounce

När jag satt och jobbade som bäst plingade det på dörren med en leverans från Lindahls med deras nya grekiska drickyoghurt. God! Bra med naturell yoghurt – även om citronsmaken var supergod. Lite senare stod det en korg med äpplen och bollar från Bounce utanför dörren i nya smaker.

IMG_4460 reseförpackningar

Jag blev lite trött på alla grejer jag hade hemma så jag började slänga en massa – men hittade detta kit med smarta reseförpackningar. Snacka om skåpfynd! Perfekt för mig som reser med handbagage!


superfeet

Jag hade några ärenden på stan, till min tandläkare bland annat, och trots buss- och tunnelåkande har dessa skor vandrat typ 10 000 steg idag. Utan att jag knappt ansträngt mig.

kobo doftljus

Sedan, när det blev mörkt och rätt så mysigt i mina kvarter, tände jag ett av mina favoritdoftljus. Kobo gör många härliga dofter som jag gillar och jag blev glad att detta fortfarande har många timmars brinntid kvar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Sara – det är ju min tur att planera – jag skickar förslag i veckan 😛 Vilka luckor har du att jobba med? Jag är solo stan i hela helgen!

  Katten - Bucket Life 2014-10-12 23:02:06 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Snorrkis: haha, ja det är min bild av Ömalm också!

  Mari: ja, klart bra dag. och helg!

  Katten: JAG MED! du anar inte. vi måste styra upp!!

  Sara 2014-10-12 12:48:44
  Svara
 • Åh vad jag längtar till nästa helg och en dejt med dig!

  Katten - Bucket Life 2014-10-11 21:41:25 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Vilken härlig dag. Fylld med lite av varje <3

  Mari 2014-10-11 09:51:18 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Härligt med kontraster – i alla fall verkar det som att detta är ganska mycket annorlunda än ditt Åre-liv. Och som nybliven Östermalmare måste jag ju säga att det är verkligt lugnt… på gränsen till slött här – precis som jag uppskattar i livet just nu.

  Snorkkis 2014-10-11 06:14:41 http://www.snorkkis.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger