Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cancerfondens lunchpromenad

Nu på onsdag den 8 oktober anordnar Cancerfonden lunchpromenader runt om i Sverige. Forskning visar att regelbunden fysisk aktivitet i minst 30 minuter om dagen minskar risken för cancer. Här ser du alla platser som du kan följa med på lunchpromenad.

Följer du med på lunchpromenad i Kungsträdgården är Camilla Thulin promenadvärd och i Örnsköldsvik kan du promenera med hockeyproffs.

Jag är promenadvärd för den virtuella promenaden, för alla oss som tar en lunchpromenad på egen hand. Här gillar du sidan Lunchpromenaden – och här följer du med mig på virtuell lunchpromenad och visar ditt stöd för Cancerfonden.

Vi startar kl 12 på onsdag; var och en på den plats där vi befinner oss. Vi tar en promenad på 30 minuter och vet att runt om i Sverige finns det massor med människor som gör precis samma sak. Lägg upp en bild på Instagram eller Facebook och tagga #lunchpromenaden – det är alltid så kul att se var ni är och hur det ser ut!

Passa på att ge en gåva till Cancerfonden i samband med din promenad! Visst följer ni med förresten?

rosa dygnet träningsglädje En gång i tiden cyklade jag (spinning) i 25 timmar för Rosa Bandet. Mitt mål var att samla in lika många tusenlappar som timmar jag cyklade och det nådde jag med råge (jag minns faktiskt inte den exakta summan). Det var många av er bloggläsare som bidrog – jag är tacksam än idag. Tusen, tusen tack!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] Cancerfondens lunchpromenad […]

  5 saker du ska göra idag - Träningsglädje 2014-10-08 09:03:00 http://www.traningsgladje.se/2014/10/5-saker-du-ska-gora-idag/
  Svara
 • Vilket suveränt initiativ.
  Självklart är jag med på den virtuella varianten.

  Madelaine 2014-10-06 17:49:26 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Hej,

  Lyssnade på din pod om träningsresor och så härligt det lät. Körde ett pass löpning samtidigt och reste i tanken mellan olika olika länder och platser under tiden. Så, om ni arrangerar en träningshelg (eller resa till tjejmilen i NY?) anmäler jag mig gärna! Mina vänner har inte riktigt samma intresse som mig för träning så det vore kul att få köra några dagar med total fokus på det 🙂

  Tack för härlig pod och blogg!

  Maria 2014-10-06 13:07:53
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk