Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cykeldag

Jag lever farligt genom att inte ha en extra slang med mig när jag cyklar. Mest för att jag faktiskt inte har någon liten pump så det skulle inte spela någon roll ändå. Jag tänker att om jag får punka när jag är ute och kör så ringer jag taxi (eller en kompis)…

När vi var ute och körde vårt fyratimmarspass idag och vi svängde av på en liten, liten väg så möttes vi av skylten ”förstärkningsarbete pågår”. Det betyder bitvis grusväg. Och man vet aldrig hur lång den där grusvägen är…

Det första partiet med ”pågående förstärkningsarbete” var typ en kilometer. Jag utmanade ödet och rullade på cykeln där det såg ok ut – men sedan blev det massa vasst gravel så då fick vi gå en sväng. På ett annat ställe valde vi att cykla på en cykelbana och det är ju också att leva farligt eftersom de alltid är grusiga.

Vi startade cykeldagen strax innan klockan 10 och hade fina tomma vägar. Världen sov och det gjorde också vädret. Det var grått men vindstilla. Strax efter lunch var det lite mer människor ute och faktiskt – också en cyklist. På samma väg som grusvägen!

I Ockelbo tog vi paus och köpte en kanelbulle. Nu har jag firat den här kanelbulledagen ordentligt i ett helt gäng dagar.

cykling högbo cykling högbo cykling högbo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] Jag hade en fantastiskt fin hösthelg på Högbo Brukshotell förra året. Det var riktiga solskensdagar med magiskt ljus. Det finns en hel del olika stigar och spår att springa och vill man ladda för längdsäsongen så är det garanterat hit man ska åka för bra backar att köra älghufs i eller springa med stavar. Visst ser det här magiskt ut? Att cykla här är också fint. Jag älskar den här vägen strax bortanför hotellet och vill man så tar man en långkörare om Ockelbo. […]

  Fem ställen att checka in på i höst - Träningsglädje 2015-08-24 18:05:19 http://www.traningsgladje.se/2015/08/fem-stallen-att-checka-in-pa-i-host/
  Svara
 • Grusväg brukar gå bra med racerdäck. Vi har kört det en hel del, lite som en extra utmaning! Jag har aldrig punkat på grusväg (än)

  Anna Jansson 2014-10-05 09:16:55 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Härligt med cykling! och kanelbullar 🙂

  Camilla 2014-10-04 20:19:25 http://camillatranar.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk