Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Outdoor

Samtidigt som jag och Karin är här och kör vår cykling och löpning så anordnar Högbo brukshotell en träningshelg (en outdoorvariant för all träning sker utomhus). I eftermiddags, när vi var ute och sprang runt sjön så körde gruppen ”boot camp” – väldigt lik den modified strongman training jag kört förut. Och jäklarns vad jag ville vara med och lyfta och dra tunga saker. Men jag hoppade den träningen idag för jag vet att min rygg blir än mer stel imorgon om jag har alldeles för kul med att gå runt med tunga sandsäckar och sådant idag.

Däremot var vi med på grillningen utomhus under kvällen! Utanför Uddstugan vid sjön hade kocken tänt en stor grill där han lagade smarriga kycklingspett och lax. ”Ät hur mycket som helst” sa han och det gjorde vi.

När det blev för kallt kunde man gå in och värma sig för i stugan brann två stora brasor. Så himla mysigt! Vintertid brukar Uddstugan vara öppen för alla som vill.

högbo brukshotell högbo brukshotell högbo brukshotell högbo brukshotell högbo brukshotell högbo brukshotell högbo brukshotell högbo brukshotell

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk