Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningsvärk

Jag väntar på den nu – träningsvärken. Det var faktiskt ett tag sedan jag kände den och den är saknad. Ja det sitter jag här i soffan och säger, men när den väl ger sig till känna kommer jag förmodligen att ändra mig.

Bästa sättet att skaffa träningsvärk på är att göra nya grejer. Just nu gör jag inte så mycket nytt, men jag gjorde i alla fall 30 minuter av en del gamla godingar.

Jag satte på en pod och körde en styrkeamrap med bara ett redskap: ett gummiband.

Första kvarten gjorde jag en cirkel med: drag framåt, drag åt sidan med bicepscurls och axelpressar. Om och om igen med så lite vila som möjligt.

Andra kvarten satte jag bandet i taket och gjorde tricepspushdowns, omvända flyes och en miniövning som stärker området mellan skulderbladen.

Jag ska erkänna att ett tag funderade jag på att växla mellan 2 övningar, och enbart dessa två, under hela halvtimmen. Det var nog tur att jag varierade mig, det hade blivit lite tradigt…

Det märks att solen går ner tidigare nu. För bara någon (kanske några…) veckor sedan gick den ner runt 18.20 – idag landade den bakom ett fjäll en bit innan 18. Snart kommer jag knappt att se den alls. Tur att det finns snö och pannlampa som lyser upp!

Vad är ditt bästa recept för träningsvärk?

sara träningsglädje höst i åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Att sätta sig på hästryggen efter en tids uppehåll ger mig garanterat träningsvärk! Och endorfiner och känsla av nostalgi, underbara djur! Synd att det är så dyrt med ridning bara, på min ridklubb kostar en lektion 230 kronor :/

  Frida 2014-10-04 20:38:38
  Svara
 • Mitt bästa MOT är iaf ett varmt bad efter träningen 😛

  Annica 2014-10-03 21:36:42 http://annica.mine.nu
  Svara
 • Är med Alexandra, utfall. Framförallt med TRX. Placera ena foten i ena öglan och kör. Jag brukar köra 10 per ben * 5. Riktigt Mums dan efter.

  Madelaine 2014-10-03 20:04:28 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Utfall i olika former. Det ger mig träningsvärk VARJE gång, och skulle förmodligen göra det om jag så gjorde utfall varje dag. 😉

  Alexandra 2014-10-02 09:09:39 http://hejklassiker.blogg.se
  Svara
 • Träningsvärk, CHECK. Vi har en instruktör som ALLTID kör pass som ger träningsvärk. Jag tror att det beror på att han nästan alltid kör nya övningar, varierar på något nytt sätt, kör helt andra tidsintervaller, ändrar, ändrar, ändrar. Inget pass är det andra likt – och då har jag ändå tränat för honom i flera år, ofta flera gånger i veckan.

  En del blir frustrerade. En av mina kompisar, som gillar Ashtanga och Body Pump, hatar hans pass, eftersom de är så oförutsägbara, men jag ÄLSKAR dem! Han är världens bästa instruktör, helt enkelt! Och jag har ALLTID träningsvärk efter hans klasser, år ut och år in…

  EmmaS 2014-10-02 07:51:04
  Svara
 • =) Härligt! Tänk att det inte behöver vara så krångligt jämt…

  En fråga, vet du om något ställe som kör ut catering i Åre?

  Mari 2014-10-02 07:11:34 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Just nu är tröskeln till träningsvärk väldigt låg eftersom jag slarvat så med styrkan en längre tid. Men nu ska det bli andra bullar minsann och jag körde igång med ett lättare fokuspass på gymmet häromkvällen – och ja, det känns. Runt skulderbladet framförallt, precis där jag behöver blir starkare!

  Sara Borg 2014-10-02 07:09:32 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Somamove! Tror det beror på att man tar ut rörelserna så otroligt mycket.
  Miniövningen för mellan skulderbladen, vilken är det? Skulle jättegärna få tips, behöver träna upp där!

  Johanna 2014-10-02 06:33:07 http://Www.lady-tramp.se
  Svara
 • För mig är naprapatbesök = träningsvärk.

  Han hittar muskler hos mig som aldrig tycks varit aktiverade någonsin och jag får hemläxor. Dessa övningar ger garanterad träningsvärk. Idag har jag rört mig som en stel cowboy på arbetet.

  Anna 2014-10-01 23:09:40
  Svara
 • Träningsvärk väntar jag också på, och den börjar komma smygandes från gårdagens pass. ujuj. 😛

  MarathonEmma 2014-10-01 22:42:24 http://www.marathonemma.se/blogg
  Svara
 • Bara två hade ju blivit supertradigt – bra tänkt att du la till lite mer! Gummibandsövningar – Åh! Löpning i spörehn – ÅH! Träningsdate – åh! Nästan så att simningen lät lockande. Allt i träningsväg är mycket välkommet här, mitt i segaste förkylningen i mannaminne. Jag längtar vidare och scrollar ner!

  uppochhoppa 2014-10-01 22:09:48 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger