Varje dag är en ny början, varje morgon en ny start. Den här veckan är ny på så många sätt, särskilt med tanke på gårdagens val och det sätt som resultatet kommer att påverka oss framöver. Jag tror vi har mycket att prata om – men vi måste också lyssna.

Jag tror inte att 13% av de som röstat är rasister, men jag tror att de är missnöjda. Missnöjda är också alla de som röstat på ett annat val än alliansen, och det är intressant hur missnöje tar sig så olika form. 13% av rösterna är inte försvarbar trots missnöje, men nu måste vi handskas med verkligheten som är – och göra något annat än det vi hittills gjort i debatten för att styra det framåt på bästa sätt. Media är i högsta grad inkluderade i detta. Jag undrar hur många som egentligen tror att de lever i den verklighet som media målar upp, än i den som politikerna har skapat. Fundera på den!

Kommande vecka blir som tidigare: 3 morgonpass, 3 styrkepass, 3 konditionspass. Typ såhär:

Morgonpass. Ett av dem i mjuka, löst sittande funktionsplagg. Sådant där man kan krypa in i när temperaturen ligger lågt och solen inte hunnit värma världen ännu. Med lurar i öronen och röster som fortfarande landar i en sovande hjärna som inte hunnit vakna. Morgonpass är inte svaret på världsproblemet men tydligen finns det ändå något magiskt i att komma upp och göra något aktivt på morgonen, andas frisk luft och kanske få en dos solsken. Det gör gott för kroppen.

Styrkepass. Jag går igång på lyckorus och jag kräver det från de flesta pass jag tränar. Det är vad som får mig utanför dörren. På ett av dessa pass kommer jag lägga två redskap med ett lagom avstånd från varandra (typ 100 meter) och sprinta fram och tillbaka. Styrka och lycka i ett, typ.

Konditionspass. Tassa fram på en stig i höstskrud. Jag vill ut på fjället och upptäcka allt det fina som väntar där uppe. Springa under färgglada fjällbjörkar och blicka ut över moss och myr. Vara själv i tystnaden i sällskap med lugnet.

[insert]craft sportswear sara copy[/insert] Tights & jacka // Craft Sportswear – från serien Brilliance. Plaggen har massor med reflexer så att du syns in mörkret!

0