Igår hängde jag på Ljunggrens på söder till långt in på natten och idag har jag varit på ett annat härligt ställe – långt bort från stan. Åsa och Viktor hämtade upp mig och så åkte vi mot kusten med Torö som mål. Hit går det fina cykelvägar och fram och tillbaka från Västerhaninge blir det runt 10 mil. En perfekt cykelrunda under tidig eller sen sommar när det inte är så rysligt mycket bilar i omlopp för sista milen på vägen är smal och slingrig.

Vi åt skärgårdslunch på front row vid havet det var härligt att umgås med fina vänner. I en helt annan del av Sverige sprang min formstarka sambo in på en kanontid på en rätt så tuff marathonbana. En finfin lördag!

[insert]restaurang på torö[/insert][insert] restaurang på torö[/insert][insert] restaurang på torö[/insert][insert] restaurang på torö[/insert]

0