Ny vecka nya tag. Jag började mitt nya liv som 33-åring med en morgonpromenad. Tänk om jag vaknar pigg och glad helt utan ansträngning varje dag framöver. Då är det sjukt värt att fylla 33 utan att ha druckit ett endaste glas champagne eller ätit en endaste bit princesstårta!

Förra veckans morgonpromenader blev det inte så mycket med så det är tur att våra liv fylls med nya veckor så länge vi lever. Jag är nyförälskad i mitt 3*3-mål: 3 morgonpass, 3 konditionspass, 3 styrkepass. Det är en fin struktur utan att bli långtråkigt i längden eftersom det kan se himla olika ut från vecka till vecka. Ja, ni hör ju att vi fortfarande är på de nykäras stadium, jag och mitt upplägg! Helt klart är att mitt liv fylls med 3:or just nu.

Vad fyller du veckan med?

[insert]nike tech tiger sara[/insert][insert] nike tech tiger sara[/insert][insert] nike tech tiger sara[/insert][insert] nike tech tiger sara[/insert]

0